İzmir Otobanı KGS Kartı

Pazar günü Milas-İzmir yapmak istiyorum.

Germencik gişelerinden Aydın-İzmir otobanına giricem fakat KGS kartım yok pazar günü Otoban girişinden KGS kartı alabilirmiyim ?

ziraat bankasında olması lazım işinizi şansa bırakmayın yola çıkmadan bankadan temin edin derim...

Pazar günü Milas-İzmir yapmak istiyorum.

Germencik gişelerinden Aydın-İzmir otobanına giricem fakat KGS kartım yok pazar günü Otoban girişinden KGS kartı alabilirmiyim ?

İzmir'e giderken, tünelden çıktıktan sonra sonra shell benzin istasyonu var. Hatta otoyol üzerinde Burgerking de vardır. Shell'e girip oradan kgs alabilir veya doldurabilirsin. Otoyola girerken kartın olmadığı için kgs bölümünden direk motorunla geçersin. Fakat otoyol çıkışında hangi noktadan giriş yaptığını göstermediğin için senden en yüksek ücret alınacak. Yani 2.75 TL'di sanırım. :)

İzmir'e giderken, tünelden çıktıktan sonra sonra shell benzin istasyonu var. Hatta otoyol üzerinde Burgerking de vardır. Shell'e girip oradan kgs alabilir veya doldurabilirsin. Otoyola girerken kartın olmadığı için kgs bölümünden direk motorunla geçersin. Fakat otoyol çıkışında hangi noktadan giriş yaptığını göstermediğin için senden en yüksek ücret alınacak. Yani 2.75 TL'di sanırım. :)

Hala daha shell kgs kartı veriyormu ya.

Peki ücreti ne kadar....

Motosikleti
Tracer 7
Tamda ihtiyacım olan konu... Bende Eskişehir-İstanbul yapicam, gişelerden kart alabiliyormuyuz acaba?illa ziraatdenmi almamız lazım!?ücreti ne kadardır?valla konu hakında bilgisi olan bir arkadas varsa sevaba girer aksam,aksam..:)

hazrı bu mevzu açılmışken,bi ara motosiklet için ogs veren banka var diye bi yerlerde okumuştum dogrumudur acaba,yani 1.sınıf deilde 6.sınıf,1. sınıf alıp motosiklette kullananları duymuştumda,6.snıf ogs varmı biyerlerde onu merak ediyorum:cherry:

SonpoL malesef ordaki bina kgs vermiyor allem ettim kullem ettim vermedi haftaiçi 30 dakika araba ve motor bekledim ordan geçmek için(urla girişi).Nasipse yarın sabah 9:00 9:30 gibi urla yoluna düşeceğim ve eski yolu tercih edeceğim. Emircan Coşkun İzmir

SonpoL malesef ordaki bina kgs vermiyor allem ettim kullem ettim vermedi haftaiçi 30 dakika araba ve motor bekledim ordan geçmek için(urla girişi).Nasipse yarın sabah 9:00 9:30 gibi urla yoluna düşeceğim ve eski yolu tercih edeceğim. Emircan Coşkun İzmir
Niye vermiyolar ki ilginç....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar