peki bu cross olanı şehir içinde kullansak ne gibi zorlukları olur ve amortisör farkı demişken nasıl anlamadımjant, lastik ve amortisör farkı var.
cross olanların ön teker genelde 21" olurken süpermotolar 17"-17" olur.
cross lastikleri tırtıklı, süpermoto lastikleri asfalt lastiğidir.
arazi için cross, asfalt ve şehir için süpermoto.
peki bu cross olanı şehir içinde kullansak ne gibi zorlukları olur ve amortisör farkı demişken nasıl anlamadım
herşey için teşekkürler bu lastiğide söylediğiniz iyi oldu bilmiyodum öğrenmiş oldum herşey için tekrar teşekkürler şunun lastikleri hem asfalt hem arazi için mi acaba kanuni.com.tr/mobile/index.php?g1=motosiklet&g2=73&g3=cross-150 turuncu olanın tekerleri birde altta kırmızı olanlar var turuncu olanın tekerleramortisörün çalışma aralığı ve sertliği off-road ve asfalt için farklıdır.
sanırım asfalt için olan daha sert oluyor.
cross olanı şehir içinde cross lastikleriyle kullanamazsın, yani kırtıklı lastiklerle asfalt tutuşun kötü olur.
ha arada bi lastik takayım, hem arazi hem asfalt sürüşü yapayım da diyebilirsin.
o zaman ne tam bir cross ne de tam bir asfalt makinası olur. var öyle lastik seçenekleri (%60 arazi, %40 yol için filan gibi)
hayırlısı olsun.
herşey için teşekkürler bu lastiğide söylediğiniz iyi oldu bilmiyodum öğrenmiş oldum herşey için tekrar teşekkürler şunun lastikleri hem asfalt hem arazi için mi acaba kanuni.com.tr/mobile/index.php?g1=motosiklet&g2=73&g3=cross-150 turuncu olanın tekerleri birde altta kırmızı olanlar var turuncu olanın tekerler
zaten ben bunu almayacağım bununalacağım asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=86 veya bunu alacağım asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=75 heralde cross olanını alırım ava giderken tarlaya giderken [çamur çaylak] motocross yapcam kendi kendime arazide veya arkadaşlarla çarşıya giderken falan da [asfaltta] kullanacağımgörüntü karma lastik gibi.
yerinde görmek lazım.
0 kilometre çinli alma derim.
motoru nasıl-ne amaçla kullanacaksın?
hocam sm nedir acarmisiniz? Googleye sm lastik yazdim kamyon cikti..