bende iyiyim... hayat işte yatıp kalkıyoruz.. ayın beşinde denizlideyim yeniden ne olur ne olmaz bilmiyorum..yaw 26 yaşında askerlikte çekiilmiyor..........
Kanka istersen motorla gidelim dönüşte ben getiriyim motoru yada orda bırakalımbende iyiyim... hayat işte yatıp kalkıyoruz.. ayın beşinde denizlideyim yeniden ne olur ne olmaz bilmiyorum..yaw 26 yaşında askerlikte çekiilmiyor..........
Kanka istersen motorla gidelim dönüşte ben getiriyim motoru yada orda bırakalım![]()
hayırlısı olsun hacı hele bi git gerisi kolay..kanka duruma göre sana alo çekeceğim alıp getirirsin oraya ama giderken otobüsle gideceğim.. dönüşüm motor ile olacak.....
dün 350 400 km lik çeşme gezimi tamamladım.sabah 6 gibi yola çıktım biraz da mecburiyetten 3 gibi geri dönmek zorunda kaldım.hava aşırı sıcak olmasına rağmen 2 kişi hiçbir sıkıntı yaşamadım.motor çok agresifti yokuşlarda falan canavar gibiydi.rüzgarlı bi hava olmasına rağmen zaman zaman 135 km hıza çıkabildim.ybr ile yaptığım uzun yollardan sonra apache ile yaptığım ilk uzun yolumda motor benden fazlasıyla geçer not aldı.artçımda ybr esd var fakat seninkiyle gidelim dedi malum sebeplerden dolayısonuç olarak verilen parayı hakeden bir motor.hayırlı günler herkese.
iyi akşamlar arkadaşlar..hadi bakalım bana hanginiz yardımcı olacak870 km ye dayanmış bulunmaktayım ve 1000 km de ön dişli değişimi yapmak istiyorum..lakin burada hiçbirşey bulamıyorum,malum sanayiimiz cok küçük ve çeşit neredeyse yok gibi..bana 14T ön dişli gerekiyor bizim tvs de sorun yaratmayacak,takur tukur ses yapmayacak bir dişli..500 km bakımında esd dişlisi taktık denedik ama çok kötü ses yaptı zincir,hemen çıkarttık..eğer ses yapmayan ve kullanan bir arkadaşımız varsa karşı ödemeli olarak bana dişliyi ulaştırmasını rica edeceğim..
cg 125 dişlisi alacaksın bende var kullanmıyorum tavsiyede etmem ön dişli ile oynamanı tek kişi güzel çift kişi oldumu hoş değil. arkaya 43 tak:cat: 2000 km den sonra ve ilk başta ses yapar yağla bi kaç güne alışır ses kesilir.iyi akşamlar arkadaşlar..hadi bakalım bana hanginiz yardımcı olacak870 km ye dayanmış bulunmaktayım ve 1000 km de ön dişli değişimi yapmak istiyorum..lakin burada hiçbirşey bulamıyorum,malum sanayiimiz cok küçük ve çeşit neredeyse yok gibi..bana 14T ön dişli gerekiyor bizim tvs de sorun yaratmayacak,takur tukur ses yapmayacak bir dişli..500 km bakımında esd dişlisi taktık denedik ama çok kötü ses yaptı zincir,hemen çıkarttık..eğer ses yapmayan ve kullanan bir arkadaşımız varsa karşı ödemeli olarak bana dişliyi ulaştırmasını rica edeceğim..
cg 125 dişlisi alacaksın bende var kullanmıyorum tavsiyede etmem ön dişli ile oynamanı tek kişi güzel çift kişi oldumu hoş değil.
bulman gereken dişli titan dişlisi.... ama ben bir kaç gün uğraşamam inan motor arıyışı içindeyim önce onu çözmeliyim...
adamım kuzen in motor işini çözmeliyim...........çoğu zaman tek kişi biniyorum motora,2 kişi olsam da ben 72 kg + artçım da 54 kgsorun yok yani..ön dişliyi 1 diş büyütmek istememdeki sebep,Ayvalık küçük bir yer ve sürekli viteslerle oynamak zorundasın trafikte..zırt pırt vites değişimi yapıyorum..ara sıra da yakın yerlere akçay ören izmir gibi yol yapıyorum..bu sebeple 1 diş çok şey ifade edecek benim için...hem şehir içinde,hemde uzun yolda faydasını göreceğimi düşünüyorum..:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
kolay gelsin ramazan,yinede teşekkür ederim :rendeer:
iyi akşamlar arkadaşlar..hadi bakalım bana hanginiz yardımcı olacak870 km ye dayanmış bulunmaktayım ve 1000 km de ön dişli değişimi yapmak istiyorum..lakin burada hiçbirşey bulamıyorum,malum sanayiimiz cok küçük ve çeşit neredeyse yok gibi..bana 14T ön dişli gerekiyor bizim tvs de sorun yaratmayacak,takur tukur ses yapmayacak bir dişli..500 km bakımında esd dişlisi taktık denedik ama çok kötü ses yaptı zincir,hemen çıkarttık..eğer ses yapmayan ve kullanan bir arkadaşımız varsa karşı ödemeli olarak bana dişliyi ulaştırmasını rica edeceğim..