Mesajda attim berkay, malesef biraz gec gordum.
Değirmendere vapur iskelesi 16 Haziran Cumartesi 19:00 Toplanma 19:30 Karamürsele teker döner.
1.MBHoro
2.Ömer
3.Uğur Ak
4.rq7
4.SOA
5.CBX250
6.K o r @ y
Bu arada pazar 'da olabilir ancak yine akşam olmak kaydıyla çünkü sabah dersim var gelemem. Tabi bu bensiz gidemeyeceğiniz anlamına gelmiyor![]()
Mesajda attim berkay, malesef biraz gec gordum.
Dondurma güzelmiş berkayKandiliniz mubarek olsun .
Dondurma güzelmiş berkay
Senden sonra biraz yol yaptım eve yeni girdim
Arkadaşlar tekrar kusura bakmayın, bugün katılamadım....
Umarım keyifli vakit geçirmişsinizdir...![]()
Arkadaşlar bugun İzmitte 2012 model beyaz GT250R ile Starex minibüse arkadan çarpan arkadaş forumdan mı? umarım değildirgerçi ne farkeder oda insan evladı
abim durmuş motoru kaldırmış kenara almış
çok üzüldüm ya umarım birşeyi yoktur,biraz kan geliyormuş kaskın içinden.
Bu arada yazdıklarımı okuyorsa arkadan çarptığı için sakın bütün suçu kabullenmesin,kanunlarda herzaman arkadan çarpan hatalı olmuyor. yola çıkan araç belli bi metre gitmediyse starex suçlu oluyor. Her kimse eğer çok çok geçmiş olsun..
Ben değilim biz kandıradayız şuan dönüş yolundayız
benimde aklıma ilk sen geldin ismail Allah korusunBen değilim biz kandıradayız şuan dönüş yolundayız
çok şükür ben değildim kaza yapana da çok geçmiş olsun bizde şimdi döndük burak ta heralde varmıştır evineAbi aklım çıktı ya sanki 1 sende var izmitte yani. direk burak abiyi aradım oda önümde sürüyor dedi. Dikkat edin kendinize
iyidir abi inş.kimin kaza yaptığını da bilmiyorum forumdan mı değil mi bizde kerpe yolunda bir iki kaza gördük ama motosiklet değildibenimde aklıma ilk sen geldin ismail Allah korusun
kaza yapan arkadaşta iyidir inşallah
beyaz kelebek gibi süzülüyoruz asfaltta tutabilene aşk olsun :queen:Bu arada ismail aliyordun ha sahinli apaciyi kucagina![]()