Keşke 50.yıldan vazgeçmeseydin, daha şık duruyor![]()
Tabi karar seninBen beyaz bulursam haber verir, görevimi yaparım :thumleft:
Ben de 50.yil diye yola ciktim ama yakindan detayli inceleyince vazgectim. Tum desenler bildigimiz sticker seklinde. Kirmizilar hadi neyse de carbon gorunumlu gibi yapilmaya calisanlar cidden cok cok basit gosteriyor motoru. Yakindan bakinca bir sey yanlis bu motorda diyor insan. Icime sinmedi yani ne yazik ki
ejlover
bırak r1 sevdasını al bir r6 beyaz istediğin kadar da aksesuar gömersin sen ona,(bu sana 2.söyleyişim bunu)
senin gibi meraklı bir kardeşim aldı 2012 memnunmusun r6 dan sonra dediğimde "yazık çöpe attık 10bini "dedi.ayrıca çekiş kontrol sistemine daha alışamadım diyor "altımdan biri motoru çekiyor gibi oluyor virajlarda ya da arkadan biri vurdu sandım ilk başıma geldiğinde "dedi.kısmetse Tr dönünce benimde test etme imkanım olacak inşallah 2012 yi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...maha-r6-sifir-genc-otomotiv-de-89020371/detay
hep beyaz r6 görünce sen geliyon aklımasiyah olsa ben düşünürdüm ama beyaz bu senlik.aklında dursun...
selamlar Bakü den.
hafta sonu gelebilirim.özledim ninncaaaa mı:flower:
Ilk cikis noktam R6ydi zaten. Ame gostergeler falan inanilmaz eski tip geldi. Yani o dijital iki minicik ekrani koymak yerine nerdeyse bizim ninjalar gibi yapsalarmis dedim.
600lukte yeni ZX6R'larin disinda almam. Yani su beyaz takintim olmasa kesinlikle 600lukle devam ederdim.
Ama onlarda da beyaz bulamadim. Hocam bu al sat islerini hic sevemedim sevmiyorum da. O nedenle 600lugu de sat 1000lik al teferruatina da bi daha girmek istemiyorum. Bi de ben bi dolu masraf yapiyorum motora, ona da yazik her seferinde. Almisken artik diledigimce aksesuar takip yillarca kullaniim diyorum. Ikinci ele de bulasmak istemiyorum motor 1 km.de bile olsa. 160km'de lastigin ortasi bitmis R1 de var yoksa ;p
Yani renk, donanim ve gorunuz olarak R1 disinda bi alternatif bulamadim. Su 1 aydir hergun tekrar tekrar bakiyorum 600-1000 ne varsa ama icime sinmedi hic biri