doğru gerçekten bu kadar emeği ir buluş yapmak için harcasa hem insanlığa bir faydası olurdu hemde köşeyi dönerdi 25 yıl 9800 lira için çalışmış birde kelime dağarcığı gelişmişEleştiren arkadaşlar, adam sanki Türkiye için bir buluş yaptı.25 sene bulmaca çözmüş, burada yaptığının zerre kadar zekayla alakası yok. Ezberlemiş çat çat cevap veriyor. Bunu da büyük bir olay gibi abartıyorsunuz. 25 sene bilimle uğraşsaydı ordinaryus olmuştu be.. 70 milyonda birmiş, böyle kaç tane adam var. Hatta bir tanesi akrabam ve her gördüğümde dayı bunlar boş işler diyorum. Hala diyorum hayatını çöpe atmış adam, emeğimin karşılığı diyor![]()
Zeka ile alakasi olmadigini hangi bilimsel veriyle aciklayabilirsiniz bize? Ya da soyle sorayim, siz kac yildir bilimle ugrasiyorsunuz? Elestirirken once kendimizi dusunup yapsak elestirilerimizi daha saglikli olurdu sanirim. Polemik yaratmak degil amac diye dip not eklememe gerek yoktur sanirimEleştiren arkadaşlar, adam sanki Türkiye için bir buluş yaptı.25 sene bulmaca çözmüş, burada yaptığının zerre kadar zekayla alakası yok. Ezberlemiş çat çat cevap veriyor. Bunu da büyük bir olay gibi abartıyorsunuz. 25 sene bilimle uğraşsaydı ordinaryus olmuştu be.. 70 milyonda birmiş, böyle kaç tane adam var. Hatta bir tanesi akrabam ve her gördüğümde dayı bunlar boş işler diyorum. Hala diyorum hayatını çöpe atmış adam, emeğimin karşılığı diyor![]()
Programı dikkatle izlersen sunucunun arkasındaki ekranda yarısmacıların okumaları için plazma var. sunucu okurken yarışmacılar ekrandan okuyorlar yada tekrar okumak istelerse diye ekranda soru surekli tutuluyor.Adam cok hızlı okudgu için soru bitmeden cevaplıyor . Ben habertürkde çalışıyorum.
70 milyonda bir görmesek şaşırıp kalıcaz ha,
bir keko da ordan açlık tokluk edebiyatı yapmış
he he öyle
şu yazdığım youtubeda bir ara ençok beğenilen yorumdu, ama belli ki espri olabilir diye düşünmek bile aklınıza gelmemiş, bu adamı neden bukadar gözünüzde büyüttüğünüz belli.