AGV mi SHARK mı?

Katılım
1 Nis 2012
Mesajlar
1,417
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
shoei qwest inerden alabiliriz internetten ?
İnternetten http://www.feyizoglu.com/Shoei_br_369, burda var. Mata hari'ler 2012 için olan renk seçimi, diğer paragon'lar önceki yıllara da ait olabiliyor. Ona dikkat etmek lazım. Gerçi daha tonla renk seçeneği var ama distribütörü getirmemiş :p. Yine de Avrupa fiyatıyla aynı o yüzden fazla kızmıyorum ^^.
Teşekkürler. Bende kapanmam zaten motora. Motorda nasipse beyaz bir ninja 250 olacak :) içinde boğulmayız değil mi kapansak bile :)
Ön havalandırması çok başarılı. Çoğunlukla açık tutuyorum ben. Gürültüye tabii ki katkısı oluyor, 120 ve üzeri hızlarda kapalı kalması daha iyi o yüzden ama zaten o hızlarda diğer vent'ler görevi üstleniyor. Havalandırma ve sessizlik zaten iki ayrı uç, biri iyi olunca diğeri kötüleşiyor. Bu kaskta sessizlik ön planda, havalandırma olarak da oldukça yeterli. Sıcaktan bunalma gibi bişey pek yaşamıyorum, tabi 1,5 dk falan kırmızı ışıkta ve öğlen güneşi altında beklemek zorunda kalınca, vizörü açmak gerekebiliyor :D.
 
Katılım
24 Tem 2011
Mesajlar
40
Teşekkür ederim. Ama Hala aklım Shark vision-r yada speed-r da. Sharktan S700 JINKS almayıda düşündüm. Onun hakkında bilginiz var mı? Kafam çok karıştı :)
 
Katılım
14 Ocak 2012
Mesajlar
392
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@medsul,o aşağıya doğru inen gagamsı şey tamamen görüntü,hiçbirboka yaramıyor,ayrıca eksisi de var,kaskı masaya koyduğunda tam oturmuyor masaya salıncak gibi sallanıyor :)
o ıslık sesi sanırım havalandırmadan geliyor,verdiğim parayı haketmmediğini düşünüyorum ki yabancı forumlardaki elemanlar da aynı sorunlardan şikayetci,üstelik ben motoru yaz kış kullandığım için yazın iyide kışık boku yedik :)
 
Katılım
24 Tem 2011
Mesajlar
40
Bende yazın kullanmayı düşünüyorum. Ses geldi mi kaskı uçurumdan aşşa atıveririm :) onun için bana ses geçirmeyen(ıslık filan yani :) ) bişey lazım. Galiba Shoei alıcam. Shark da aklımda. AGV'den vazgeçtim. Çok fazla şikayet duymaya başladım. Sharktan şikayet yok. Galiba çok fazla kullanan olmadığı için :)
 
Katılım
14 Kas 2011
Mesajlar
773
Shoei nin de pek farkı yok. xr1000 var bende, zamanında nolan kullanmıştım. Ona göre baya gürültülü...
 
Katılım
7 Haz 2009
Mesajlar
2,830
agv stealth sv modelini kullanıyorum,içine sıçtımının kaskına 535 lira para saydım,

En iyi yanı
Kafama cuk oturdu,
Vizörü buğu yapmıyor (fakat benim arkadaşlar ilerde yapacağına emin :))

kötü yanı,
içinde her türü ses gezmekte,1 km ötedeki sesleri bile duyabiliyorum,
çeneme deli gibi rüzgar geliyor,
boynumdan beynime kadar rüzgar giriyor,
birde bir ıslık sesi var aman yarabbi içerde çığlıklar dolaşıyor :)
ıslık ve boyundan beyne kadar rüzgar olayları aynı kaskı kullanmama rahmen bende yok sendeki bi üretim maduru olmasın ? hele ıslık kesin bi üretim hatası çok denedim yok LS2de vardı ıslık sesi mesela benim
 
Katılım
13 Mar 2010
Mesajlar
485
Sadece ses istenmediğine dair bir mesaj okudum yukarıda. Ses konusunda en iddialı marka Schubert'tir. Kaskın boyu falan biraz büyüktür lakin sessizdir. :)
 
Katılım
24 Tem 2011
Mesajlar
40
Bilmem. Var mı önerdiğin? Sharp testinde yıldızlar az olduğu için düşünmemiş olabilirim.
 
Katılım
22 Kas 2010
Mesajlar
124
Arkadaşlar o çok övülen Schubert modelleri için Sharp'tan kaç yıldız almış bir bakın sonra pişman olmayın. Kask sessiz olabilir ama güvenli değil.
 
Katılım
14 Ocak 2012
Mesajlar
392
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ıslık ve boyundan beyne kadar rüzgar olayları aynı kaskı kullanmama rahmen bende yok sendeki bi üretim maduru olmasın ? hele ıslık kesin bi üretim hatası çok denedim yok LS2de vardı ıslık sesi mesela benim

bi ara deneriz ozaman,ön havalandırmayı açtığımda çığlıklar uçuşuyor,havalandırma kapalıyken ıslık sesleri geliyor
 
Katılım
13 Mar 2010
Mesajlar
485
Yahu internette denk geldiğiniz Sharp'a bakıp "bu kasklar güvenilir değil, Arai, Shoei, Schuberth falan hikaye" demek pek mantıklı değil. Yapmayın, etmeyin. Sharp ile ilgili çok fazla tartışma oldu. Neticesinde yıllardır kask üreten büyük firmalar bunlar. Güvenliğinden şüphe etmek yerine kafanıza uyanını alın takın. Shoei, Arai, Schuberth üst düzey markalardır. Nolan, AGV, Marushin, Shark gibi kaliteli markalar daha orta düzey ve daha uygun fiyatlı olarak kasklar bulabileceğiniz markalardır örneğin. Bu gibi isim yapmış markalardan güvenlik açısından çok şüphe etmeye gerek yok bence. Yani konfor, ses, yedek parça gibi etmenlere bakarak karar verebilirsiniz.

Sharp'a bakacaksak LS2 ile Arai RX7 GP'yi kıyaslayabiliyoruz örneğin. Kazada LS2'nin çene kısmının komple dağılmasından dolayı 3 ameliyat geçirmiş bir yeğene sahip olduğumu belirtmek isterim. Dolayısıyla, içiniz rahat olsun, Arai, Shoei, Schuberth gibi markalardan çekinmeyin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst