kendin değiştirir ve bunu servise söylemezsen sıkıntı olmaz ama servis bakım km sinde servise götürmen lazım
Naptın abi !! ya makine yeni 500 de degişmiştir büyük ihtimal hadi aldıgında koydular diyelim 770 de 330 km kalmıs adam degiştiricek ilk yag capak dolu olucak 330 km deki yagda yok gibi bişi adam uyanıksa anlar cıkartır garantiden gecen vardı ybr ci bi abi 1000 bakımı geldi fakat gidicegim yol 300 km ne yapayım dedi degiştirme bence honda dagılmaz 330 da
500 km de degistirmedim yagı sıkıntı olur mu ?
Cok tesekkur ederim hepinize.
Ben ilk yağ degisimde hiç çapak görmüyorum güzel kardesim motorun icinde taşlama yapılmayacağı icin çapak olma ihtimali düşük servis aaa bu yağın icin çapak yok deyip garanti dısı bırakıyorum diyecek hali yok oda bakacak alacağı paraya herseyi görmez yaniNaptın abi !! ya makine yeni 500 de degişmiştir büyük ihtimal hadi aldıgında koydular diyelim 770 de 330 km kalmıs adam degiştiricek ilk yag capak dolu olucak 330 km deki yagda yok gibi bişi adam uyanıksa anlar cıkartır garantiden gecen vardı ybr ci bi abi 1000 bakımı geldi fakat gidicegim yol 300 km ne yapayım dedi degiştirme bence honda dagılmaz 330 da
230km kalmis![]()