yeni kasa doblo

arkadaşlar yeni kasa doblo sahibi olanlarımız varmı 1.3 multijet motor seçenekli almak istiyorum yakışı gidişi hakkında bilgiler verirmisiniz...

1.3 motorla yürümez o kasa, tabi beklentilere göre durum değişir. Pastane çırağı, sucu, tüpçü kullanacaksa ne kadar hantal olursa o kadar iyi.

hayırlısı olsun şimdiden ALLAH gönlüne göre versin.bizim şirket aracımız doblo 2011 model 1.3 motor kullanımı rahat bence gidişi felan ıyi ama yakıt konusunu hiç ölçemedik malum şirket aracı bittikçe dolduruluyor.geçen yaz antalyaya fuar için giderken araç full dolu bir şekılde(ahşap standt 15 ad. numune ürünler 10 koli kadar ) ayrıca 3 yetişkin çok ta rahat gittik geldik.
bizim söylemlerımızın senı yanıltacağını hatırlatarak bir fiat bayisine gidip test sürüşü yapsan bence kendin isteklerini karşılayıp karşılamayacağını hissederek tartsan bence daha ıyı olur gıbı ..şimdiden kazasız belasız günlerde kullan...:king:

Araçlarımızdan biri yeni kasa 1.3 multıjet Doblo. Rodajı henüz bitirmedi ama bu motor yeni kasaya küçük geliyor. Şimdi alacak olsam 1.6 multijet alırım. Yakıtı da öyle aman aman az değil neredeyse binek araç olarak kullandığım Megane iele aynı yakıyor.

arkadaşımda var motor 95 hp mi ne
yakışını bilmiyorum ama gücü yerinde
aksi halde ford connect 75 hp o bile yürüyo :d
ilk defa kokpit tasarımını kullanılır hale getirmişler doblonun önceden içi çok kötüydü

efsane kasa 2010 model yeni nesil motorlusu var bende 1.3 75 değil 90 beygir olan versiyonu.. gaza bastınmı 175 km ye kadar çıkıyor... ama 100-120 arası en uygun hızı.. 100-120 arası stabil kullanan bir kişi 900 km ile 1100 km arasında bir depo ile yol alıyor.. sınıfında en az yakanı... benim ikinci doblom ..önceki 1.9 jtd idi.. bilen bilir zaten ne demek istediğimi 200 sabit gidersin 1.9 u ile..

2006 1,3 multıjet var bızde yenı kasa 75 bg 140 yokus asagı yapıyor 175 nasıl yaptınız anlamadım suanda agzım sonuna kadar acık . 1.9 200 yapıyor demissiniz nasıl duruyor 200 yapınca bızımkının uzerınde otomobil lastgi oldugu halde 100 le giderken bıle durmuyor . yenı motorlarda değisiklik yok diye biliyorum ne amacla kullanacaksın egfer sırket aracı olacaksa 1.9 al cunkı malzeme yukluyken 1.3 yuokustan cıkmıyor zorlanıyor . fakat aile ici kullanıcam diyorsan 1.3 al : 13 kısı bnıp istanbul dan canakkaleye gitmiştik hic sorun olmamıstı

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------

birde yakıt olarak 30 32 krs tyakıyor sehir ici 1,3 multıjet

2006 1,3 multıjet var bızde yenı kasa 75 bg 140 yokus asagı yapıyor 175 nasıl yaptınız anlamadım suanda agzım sonuna kadar acık . 1.9 200 yapıyor demissiniz nasıl duruyor 200 yapınca bızımkının uzerınde otomobil lastgi oldugu halde 100 le giderken bıle durmuyor . yenı motorlarda değisiklik yok diye biliyorum ne amacla kullanacaksın egfer sırket aracı olacaksa 1.9 al cunkı malzeme yukluyken 1.3 yuokustan cıkmıyor zorlanıyor . fakat aile ici kullanıcam diyorsan 1.3 al : 13 kısı bnıp istanbul dan canakkaleye gitmiştik hic sorun olmamıstı

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------

birde yakıt olarak 30 32 krs tyakıyor sehir ici 1,3 multıjet

bak neim doblom yeni nesil motor deiyorum... 75 beygir değil 90 beygir... ikincisi bu forumdan sedat 57 , reşit * mahonyy, irfan,byhazin bu bahsettiğim hızlara tanık olanların bir kaçı...
bu arada benim arabamdaki şastik jant her zaman yol gidiş düşünülerek takılır...

Kimse tavsiye etmiyor, kimse sorsam yapılan yorumlar şu yönde: O kasaya 1.3 motor yetmiyor ve 1,3 motor arabayı götürücem diye çalışmaya debelenirken çok yakıyor yönünde. Kango falan baksana, yeni kasası çok güzel.

bizdede 2006 1,3 75 beygırlık var gayet memnunuz sıfır çekmiştik kasa ağır çekmiyor diyenlere gülüyorum sadece son hız meselesine gelecek olursak düz yolda anında 165 diyor hafif eğimde 175 daha geçen pazar gördüm 5 kişi birazda piknik eşyası filan vardı..

amcamdada 2006 jtd vardı 1,9 daha böle giden görmedim ben 200 le giderken dit dit diye ses geliyordu artık arabada azıcı araştırmayla youtubede filan 1,3 le 185 gören 1,9 lada 220 görenler var

ben aile için alacağım öyle yük falan taşıyamam kasa ağır işine gelincede kullananlardan ben öyle bir şey duymadım buralar hep yeni kasa doblo oldu yarım saat gezsen 20 tane görürsün dahada fazla belki bu yeni çıkan 1.3 elegance dynamiclerden düşünüyorum

Motorun kasaya uygun olup olmadığı son hızından değil kalkışından belli olur. 1.3 motorlu (aynı motor) Opel Corsa kullandım 2 sene. Otobanda harikalar yaratıyor fakat Dolapdere'nin rampalarında dur kalk yaparken balataların canına okuyordu, mazotu da içiyordu. hem de Corsa gibi küçücük arabada. Turbo açana kadar oldukça ölüdür bu 1.3'ler. Şu anda 1.6 Multijet Bravo kullanıyorum, tamamen ayrı bir dünya. Samsun'da yollar nasıl bilmem ama sen test sürüşü yapmadan karar verme.

Şehiriçinde işim olmaz ben uzun yolda sabit hızda kullanıcam dersen bal gibi de çeker o kasayı, hem de tepeleme doldursan bile.

kamyon gibi birşey kıvrak değil rahatlık falan hikaye frenler hissiz yakıtı hiçte az değil performans iyi değil yol tutuşu güven vermiyor eski kasalar daha kıvrak ama onlarında yol tutuşu zayıf

dostum, en doğru kararı sen verirsin. deneme sürüşü yapmadan araba almayın. herkesin arabadan beklentisi farklı, yorumu farklıdır. ben eski kasa 1.3 motorlusunu kullanmıştım. kasanın ağırlığı ve motorun küçük olmasından dolayı sık sık vites değiştirmen gerekiyor, onun dışında bir sıkıntı görmedim. yakıt sarfiyatı da bu yüzden eşdeğeri 1.6 motorlu araca göre biraz yüksek.
peugeot yeni partner'i de tavsiye ederim. bence, bu sınıftaki tüm araçları bayilerine gidip detaylı incelemeli ve deneme sürüşü yapmalı ve kararını ona göre vermelisin.

aslında aracı ney için kullanacağında önemli onuda söylersen daha doğru yorum yapabiliriz

ygk

yeni 1.3ler oldukça iyi eniştemde aldı içinde tekstil ürünleri taşıyor. ancak beklenin üstünde yakıyor, benim 98 model 1.9 dizel ( turbı yok ) fiat scudo dan daha çok yakıyor şehir dışında, şehir içindede aynı yakıt tüketimleri. bizimkinin darası 1700 olmasına rağmen.

1.6 daha iyi bir tercih olacaktır hem şehir içinde hem şehir dışında, 1.3ler gayet sakin kullanıp hiç gaza gelmeyenleer, uzun yolda 80i geçmeyenler için tasarlanmış gibi duruyor.

ben büyük bir rent a car firmasında çalışıyorum biz de bu araçlardan kiraya veriyoruz kendimde kullanıyorum denkgelikçe!! şöyle söyliyim :1) koltuk aşağı inmiyor (eğer alçakta oturarak kullanmayı seviyorsan),2) ayağındaki lastikler yük lastiği hız yaptığın zaman fren mesafesi çok uzun ve kayıyor(lastik değiştirerek bu sorunu çözebilirsin ama bişey daha var frenleri gerçekten berbat uzun süre basnca sertleşiyor ve drmuyor araç tekrar tekrar basıp çekmek gerekiyo hissi veriyor ani frenlerde ÖNEMLİ!!! 3) arka koltukları rahat değil!! 4) gazlayıp turboyu zorlayınca yokuşta falan baya yakıyor ama düşük devirlerde kullanılırsa az yakıyor!! 5) yol tutuşu gayet yeterli 170 km hızda bile yüklü iken bi sarsıntı falan yaşatmıyor!! aklıma gelen bunlar dostum...

way be Duyda inanma 1.9 Motorla 220 mi gören varmış vay vay vay
Ula bizde bmw 320d var 99 model 230 zor görüyor ve ayrıca 2002 Opel vectra var2.bin motor 220 mi görmüyo bile Üstelik
Bu 2 arabada otomobil yani yere yakın kasası yüksek değil
Siz nasıl oluyorda doblo ile 220 1.3 motorla 200 görüyonuz hala anlamış değilim
Demekki bu dobloya 2.500 Motor taksan Ferrari almaya gerek yok :p

http://www.youtube.com/watch?v=H3rRuaqPA9k

izlede gör boş gelmiş boş giden ne kadar çok insan var arkadaş klavye başında oturup dünyayı yorumlayan insalardan nefret ediyorum bişey biliyoruzki demişiz senin okuma kapasitende belli oldu 1,3 mü demişim 1,9 mu sabah sabah iyi güldürdün beni sen o bmw yi yak o zman gitmiyormuş ben 206 la 4 viteste 170 görüyorum :) ha 2 ci bi şoku kaldrıcaksan videoyu atablilrim.. :):)

çoluk çocuk doldu bu forumda adam üst kapağı görse yemek kasesi zanneder gelmiş burda yorum yazıyor ahh ahh..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar