Mondial İndirim Yapmıs

ben 6 yıl çinliye bindim tık demedi yağını değiştirdim arada bir sübap ayarı 4 kişide bindim sağdan soldan atladım 3 4 kere kaza yaptım ön kaldırdım 4 5 kere 5. viteste giderken boşa atacam diye 1 e attım amortisörleri kestirdim lastik yaktım 150 kg yük attım en bozuk yollarda dümdüz gittim debriyajsız vites attım çok dik bir yere çıkmaya çalışırken sırf iş olsun diye motora takla attırdım ondan sonra bir kere arka salıncak kırıldı bir kere oda 5 yıl sonra birde arada bir sinyaller kırılıyordu oda 3 tl idi gösterge halatı koptu başkada birşey olmadı motor zealsunda verdiğim para sonuna kadar helal olsun
bu motor işte
7w0q1.jpg
[/url][/IMG]

ama şu bi gerçek çinli sıradan motor oluyor ama bi yamaha ybr yada honda cbf ile git yolda yağ gibi akıyo titreşim sıfır hepsi aynı işi görüyo ama bu motorların keyfi bi başka

Gonul isterki hoda yamaha suzuki binmek ama fiyat orantili bakinca arada daglar var
tamam kalite olarak da arada zigana var
Once karar verilmeli bence gecis motorumu yoksa omurluk motor mu istiyorsun
gecis motoru istiyorsan dunya para bayilip japon almak mantiksiz ben dibi al bi cinli mh drift keyfine bak parcasi servisi ucuz ki ii bakarsan bi pot olmaz
omurluk mu istiyorsun haa o zaman bi cbf beni paklar diyeceksin rahatlik devirlenme titresim mi oda ne al kardesim bi cbf 4500 mu sanane de ben verdim bana yeter kafan rahat cikar tadini
ben de 250lik bi motor alacagim omurluk o da ne mi olacak naked bi motor belkide suzuki inazuma allah japona dunya para bayilmis diyecekleer size ne benim param degilmi....
İşte benim kafadan ve objektif bi bakış

mondial indirim yaptıysa ne güzel, darısı hondayla yamaha'nın başına.Bak bak da örnek al honda efendi yamaha efendi!

Adamların Totosu kalkmıs abi bizde mecbur alıyoruz mecburuz

Hemen Hondamı satıp bu kıçı kırık mondialı alman gerekiyor tutmayın beni..:farao:

F54

len adem ben bu yaz eylülde bodruma gelecem hacı nerde kalırım varmı tanıdık çadır kent sahabı:p

F54

kanka çadır olur pansiyon olur tabi en önemli etken fiyat performans
sırtımda çadır taşımak istiyorum kaplumbağa misali..

çadır pansiyon bodrumda varmı hiç bilmiyom kanka. Bi araştıram bakam. Misafir ol gel bana,börekler açarım sana :queen:

F54

yok kanka zahmet edip birşey hazırlama hiç sevmem öyle börek pohça vs:pl:
yok adem çim tanıdık varsa ona giderdik ama başka yollar ararım ben bakalım kısmet
peki eylülde deniz nasıl oluyor

eylülde deniz gayet sıcaktır arkadaşım. Gelirken deniz simitini unutma :queen:

F54

len oğlum ben lisanslı yüzücüyüm simiti anca çayın yanında alırım ben:mrgreen:
oda sıcak olursa:thumleft:

Çinli ayna gibidir nasıl bakarsanız onu görürsünüz :cat: ne verirseniz onu alırsınız :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar