30 haziran İstanbuldan Antalya ve Bodruma motorla uzun yol yapmayı düşünüyorum ben

30 HAZİRANDA İSTANBULDAN ANTALYA WE BODRUMA MOTORLA UZUN YOL YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BENİMLE GELMEK İSTİYEN WARMI ?

ewet arkadaşlar dediğim gibi 30 haziran cumartesi günü weya pazar günü yola çıkmayı düşünüyorum toplamda 2000 küsür km yapmayı düşünüyorum .. tabi bu yolculuk tek başına sıkıcı olur diye düşünüyorum.. istanbuldan bana katılmak istiyen arkadaşlar warsa birlikte teker çewirebiliriz.. benmle gelicek kişinin fikirlerinede açığım rotayı değiştirebiliriz sorun deil..

2bin kilometre azda değil he,yazmaya bile üşendim sayıyı :)
kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim :king:

F54

Engin hayırlı yolculuklar bende Eylül de o rota yi deneyeceğim yıllık izinde

işlh ramazan güzel olurr.. hem motorlarımızda denk .. gerci sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.. umarım biri katılır bana tek başıma yola çıkmaya cesaret edemyrm açıkcası..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

saol kardeşim sanda hayırlı yolculular

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

2bin kilometre azda değil he,yazmaya bile üşendim sayıyı :)
kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim :king:

bence çok değil :d: uzun yol adı üstünde

Bodruma geldiğinizde haberim olsun haftasonuna denk gelirse belli bir mesafe eşlik edebilirim.

Lemm engin bende o tarihlerde memlekete gidicem bakalım belki senin rota ile benimkini bi karistiruruz ..

ben gelmek isterim açıkçası zaten aynı buna benzer bir planım vardı ben edirne tekirdağ keşan çanakkale izmir bodrum muğla düşünüodum nerdeyse aynı :D ama tarih yönünden şuan için kesin net bilgi veremiorum ayın 2 si ya da 3 ü olsa kesin diyebilirdim ama sana eşlik etmeyi isterim programımız uyarsa...

ben gelmek isterim açıkçası zaten aynı buna benzer bir planım vardı ben edirne tekirdağ keşan çanakkale izmir bodrum muğla düşünüodum nerdeyse aynı :D ama tarih yönünden şuan için kesin net bilgi veremiorum ayın 2 si ya da 3 ü olsa kesin diyebilirdim ama sana eşlik etmeyi isterim programımız uyarsa...

uyar kardeşim uydurmaya çalışırız bi haftasonu buluşalım planlayalım herşeyii

Ben dün Sakarya'dan Bodrum'a 750 kilometre geldim; güneş kreminizi almayı unutmayın yanınıza, göz damlası da alın. sıcakta çok feci oldu gözler kıpkırmızı amele yanığı da oldum enseden. 3-4 günde akşam üzerleri gitmenizi tavsiye ederim.

gky

Valla tarihler uyusmadi bende 2 agustosta cikiyorum ayn geziye:)

Son 16 saat Kütahya- Kuşadası- Kuşadası-Bodrum-Bodrum-Kütahya :cat: hemen çıkarsan akşama burada olursun beraber teker çeviririz :p

ben de gelebilirim...motor bakıyorum şu sıralar...seni arkadaş olarak ekliyorum engin deniz...

walla kardeşim galiba bizde 2 si gibi yola çıkıcaz :D:d bi arkadaş daha war bu konudan tanıştık onunlada oda gelicek işlh

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

ben de gelebilirim...motor bakıyorum şu sıralar...seni arkadaş olarak ekliyorum engin deniz...

hayırlısı umarım gelirsin sende arkadaşım...

Çanakkale tarafından gidersiniz bakarsın bende eşlik edebilirim. Benim memleketin yolu üzerinde ayrılırız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar