Çıkmaz ayın son perşembesi gelir artıkBanada aysonunu 2 hafta kala aysonu gelicek diyorlardı![]()
Çıkmaz ayın son perşembesi gelir artıkBanada aysonunu 2 hafta kala aysonu gelicek diyorlardı![]()
az önce telefon ettiler haziran sonu garanti dedi bakacezÇıkmaz ayın son perşembesi gelir artık![]()
ön kısmını sanki ducatiye benzetmişler bir nevi ducati kopyası yani ama güzel motormuş param olsaydı alırdım.Mayor 250 6.500'den satılıyor. Bu da sanırım 6.000 civarı olur. Artık bizimkiler daha kaliteli çinlilere yönelmeye başladı...
Yakında 400lükleri de görürüz... Çinli diyerek yabana atmamak gerek. Ekmek-köfte ilişkisi. Parasını basarsanız uçak da yapıp verirler...
http://www.asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=59&udpage=fiyat
Ya Güzel Söylüyorsun Eyw Ama Egerki Bu Tarihler Gercek Deil İse Haziranın Sonuna Kadarda Gelmez ise Olucak Su Ben Paramı Geri Alıcam Ve Gidip Başka Bir Motor Alıcam Bukadar Basit Ama haziranın Sonuna Kadarda Beklerim Sorun yok.Bırakalım bu telefondan bilgilendirme muhabbetlerini. Arayan konuşan kaçıncı kişisin... Doğru bile olsa söylenenler bir anlamı yok bence. Ha bekleyen alır orası ayrı. Ayrıca yıl olmuş 2012 ortası, vay efendim 2010 dan sonraki modelleri getirtmek için gecikme yaşıyoruz. Demek adamlar nasıl bir hırsla bize 2010 öncesi modelleri kakalamaya çalışıyorlarsa artık... Yada bilmiyorum, tam muz cumhuriyeti olduk !
enjeksiyonlumu ? öyleyse motor gücü gerçekten iyi olması lazım bildiğim kadarıyla bir avantajıda 6 vites xtreme :cat:enjeksiyonlu olması + avantaj .
evet enjeksiyonlu su soğutmalı çekiş gücü güzel ama devamlı shoc motor kullandığımdan dhoc motor kullanmak farklı bir şey 90 sanın üzerine çıka bilmiş değilim belki panel hatası dır ama bilemiyorum plastikler filan kaliteli ben çok dandik bekliyordum koltuk inceltildiği için çok rahatsız çok sert amartisörler her türlü ayarlanıyor düşürme olsun yumuşatma sertleştirmeenjeksiyonlumu ? öyleyse motor gücü gerçekten iyi olması lazım bildiğim kadarıyla bir avantajıda 6 vites xtreme :cat:
evet enjeksiyonlu su soğutmalı çekiş gücü güzel ama devamlı shoc motor kullandığımdan dhoc motor kullanmak farklı bir şey 90 sanın üzerine çıka bilmiş değilim belki panel hatası dır ama bilemiyorum plastikler filan kaliteli ben çok dandik bekliyordum koltuk inceltildiği için çok rahatsız çok sert amartisörler her türlü ayarlanıyor düşürme olsun yumuşatma sertleştirme
valla bencede az ama 90 da 90 gibi değil yani kaskı maskı geri ittiriyor .benim 150 cc mondila ut cross da 110 115 görmekte ama yani 80 de başlıyan titreşim masaj koltuğuna hak getire bunda öyle bir titreşim yok çoğu kişinin söylediği rodaj tamalandıktan sonra ancak diyorlar daha 700 km lerde filan90km çok az benim 200cc 5 vites asya ile 110km geçiliyor, bence daha hızlı gidebilir , koltukları rahatsız olması normal yol motoru olarak düşünülmemiş
Muğla merkeze gelirsen haber verde görelim makineyi ustadvalla bencede az ama 90 da 90 gibi değil yani kaskı maskı geri ittiriyor .benim 150 cc mondila ut cross da 110 115 görmekte ama yani 80 de başlıyan titreşim masaj koltuğuna hak getire bunda öyle bir titreşim yok çoğu kişinin söylediği rodaj tamalandıktan sonra ancak diyorlar daha 700 km lerde filan
valla bencede az ama 90 da 90 gibi değil yani kaskı maskı geri ittiriyor .benim 150 cc mondila ut cross da 110 115 görmekte ama yani 80 de başlıyan titreşim masaj koltuğuna hak getire bunda öyle bir titreşim yok çoğu kişinin söylediği rodaj tamalandıktan sonra ancak diyorlar daha 700 km lerde filan
gacal valla bende anlaya bilmiş değilim çünki motour ilk denerken eleman 80 filan yapıyorsun derken ben 67 70 görüyordum panelde bakmak lazımhayırdır hacı senin 90 japon 90 mı ne yani?![]()