Arkadaşım direkt olarak linke bak sen...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/103814-cinlilerin-derdi-bitmez.html
Katılmıyorum :farao: bi iki hortumun çatlaması patlaması mondial'i hemen kötü yapmaz hem o motor 2006 model değil mi bayatlamıştır lastik plastik aksamları.Arkadaşım direkt olarak linke bak sen...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/103814-cinlilerin-derdi-bitmez.html
Katılmıyorum :farao: bi iki hortumun çatlaması patlaması mondial'i hemen kötü yapmaz hem o motor 2006 model değil mi bayatlamıştır lastik plastik aksamları.
Arkadaşım kabul etmek lazım çin malı motorlar çokda sağlam değil ha şuda var ne kadar ekmek o kadar köfte 1000 tl lik scooter ile de 5000 tl lik scooter karşılaştırılmaz yada daha kaliteli scooterlar,motorlar ama şu bi gerçek çin malı motorlar bi honda,yamaha,suzuki,kawasaki vs...vs... gibi olamaz ama dediğim gibi bütçe meselesi onu alan adamda biliyor bunu zaten,mesela arkadaşımızın hs sine gelecek olursak evet etrafta çok kullanılar bir motosiklet geçen 1 hafta kadar önce bi köftecide oturuyorum tamda önümde 150hs duruyor köftecinin motoru rengi solmuş bütün metal aksamlar küflenmiş km saatine kadar sapsarı merak ettim km sini bi baktım 20.000 km civarında ha dedim baya yol yapmış tam o sırada bi adam geldi kkırmızı honda activa motor ufak çizikler hariç pırıl pırıl km saatine bi baktım 28.000 km civarında adam beyaz eşya tamircisi el aletleri falan vardı üstünde yan yana gelince motorlar insan ister istemez diyor hs ye işte bu çinli diye ha yokmu temiz hs ler var buda biraz şans işi oluyor heraldeBizim burda 150hs'lerden çok var, boyası solanlar olsa da dökülen hiç yok. Mondial'in en sağlam çıkan scooterları rs ve hs serisi zaten.
Katılmıyorum :farao: bi iki hortumun çatlaması patlaması mondial'i hemen kötü yapmaz hem o motor 2006 model değil mi bayatlamıştır lastik plastik aksamları.
Vallahi şöle söyliyim boyanın solmaması bile bi kalite farkıdır boya kalitesi çünkü buda bi maliyet ve dikkatini çekerim kıyasladığın 2 motorda hondaHondanın boyası solmamış ne olacak getirdiği motorlarda tip olmadıktan sonra. 3 liralık malı 5 liraya satıyor bişey demezsiniz, 2 liralık çin mallarının boyası soluyor diye kötü olur. CB125 ile CBF150 arasında yüzde 30 maliyet farkı olduğuna kim inanır, nesi eksik cbf150'den, motoru yere düşürünce darmadağan olan uyduruk grenajı mı ? cbf150 kaliteli bişey olsa o kafes gibi koruma demirini takmazdınız. Bu arada mondial vitesli motorlarında indirim yapmış o yüzden vitesli motorları kıyaslıyorum.