Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet arkadaşlar orjinal krank bi çinli parası malesef. 10 yıllık titan tecrübesi sonrası 250 inzuma düşünüyorum ne dersiniz? Ömrümüz titan üstünde geçiyor. Artık yükseltsem diyorum. Yaş oldu 32. Daha ne kadar beklicem? Bahanem yok. Öldüremedim şu titanı ne yaptıysam. Taş gibi motorun var alma diyolar hep :pr: yaksammı acep motoru :pl:

selam uçan ybrciler, benim esd ye bi beyaz ampul aliyim diyorum, sarıdan iyidir en azından diye düşündüm. şöyle aküyü yormicak zırt pırt patlamıcak kalite bi ampul varmı bidiiniz? ne önerirsiniz? (herkese iyi uçuşlar dilerim ) :p . bu arada durmuş; allah mesut bahtiyar etsin hayırlı olsun kardeşim :)

abi gösterge lamlalarını ledlerle değişip arka stopu da ledli yaparsan 35w yerine 55w osram nightbreaker h4 takmanı öneririm. yaşayacağın en kötü şey ayna kararması olur. benim 150 zcnin plastik aynası bile 5-6 ayda anca biraz kararmıştı. ybrninki kararmaz sanırım.

aslında en iyisi xenon. uzunu bi çakıyorum önümde şerit açılıyor :).

@egelim43: abi senin motoru aldığın eleman sanırım "tekerci"ymiş. ön kaldırmak için arka dişliyi büyütmüş diye düşünüyorum.

@Durmuş abi: video da isterük. nasıl çakıyormuş bakalım. mp3çalar açıkken xenonu açmıyorum. geceleri selektör lazım oluyor.

30 haziranda ekşi fest var. o tarihten önce kesin İstanbul'dayım. üstelik motosikletimle. öncesinde de Bursa motosiklet festivaline gideceğim. şeytan 23 haziranda bi alanya yap diyor. ortam olmazsa İstanbul'a erken giderim artık. neyse ya yolda karar veririm :).

şimdilik hamdolsun iyiyim abi toparladım baya dişli olayını ne yaptın yapacan mı vaz mı geçtin :)
yapacam inş ama bi şehre inemedim.şimdi kpss ye çalışıyom,bütünleme var ona çalışacam.önümüzde tayin işi var.ramazan ayı geliyo.belkide bayrama geldiğimde konyadan alır takarım.
bide lastikleri tubeles yapmak istiyoom bakalım tabii jantıda ...ön dişliyi oynamayacam arka 43 yapacam inş

yapacam inş ama bi şehre inemedim.şimdi kpss ye çalışıyom,bütünleme var ona çalışacam.önümüzde tayin işi var.ramazan ayı geliyo.belkide bayrama geldiğimde konyadan alır takarım.
bide lastikleri tubeles yapmak istiyoom bakalım tabii jantıda ...ön dişliyi oynamayacam arka 43 yapacam inş

anladım abi tayini bu tarafa mı isteyeceksin yoksa konyaya mı bu tarafa bekleriz seni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar