[MT Antalya] 17-Haziran-2012 / Karacaören’e gidiyoruz...

iş nedeniyle aranızda olamıyorum :) ehliyetimide çıkartmıştım ıslatırdık iyi olurdu :))

güncel katılımcılar :)):queen:

1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
10 mustafa abi (ıspartalı )

güncel katılımcılar :)):queen:

1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı
9 fatih abi (fat280)

güzel bir katılım olacak görünen bu hafta :)

arkadaşlar adım '' Mehmet İlgün '' ben de bu hafta izinimi pazara aldırma ihtimalim yüksek bende katılmak isterim size mümkünse telefonum 05326814111 05423392181 organize eden arkadaş bana ulaşabilir mi gelicek olursam ne yapmam gerekiyor?

arkadaşlar adım '' Mehmet İlgün '' ben de bu hafta izinimi pazara aldırma ihtimalim yüksek bende katılmak isterim size mümkünse telefonum 05326814111 05423392181 organize eden arkadaş bana ulaşabilir mi gelicek olursam ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşım numaranı kaydediyoruz cumartesi günü ben seni ararım. Sadece sortunu havlunu birde ufak tefek eşyalarını al gel. Ben sana ulaşırım

gitgide artıyoruz genlik :D baya güzel bi gezi olacağa benziyor :):queen:

1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun

hayırlısı....dört gözle bekliyorum pazarı....
-------------------------------------------------------------
bu arada arkadaşlar benim ön dişliyi büyütesim var teknik konularda anlayan varmı....ve tabiki lokman takımıda lazım...
geziden önce yapabilirsem iyi olur ama şart diil...

hayırlısı....dört gözle bekliyorum pazarı....
-------------------------------------------------------------
bu arada arkadaşlar benim ön dişliyi büyütesim var teknik konularda anlayan varmı....ve tabiki lokman takımıda lazım...
geziden önce yapabilirsem iyi olur ama şart diil...

hakan abi ben cumartesi antalyadayım görüşelim senle beraber değiştirirz değiştirecek olursan

lokman takımı yanlış olmuş galiba lokma takımıysa bende var hakan abi yardım ederiz :)

ne biliyim ya...aklımda lokman diye kalmış...benim yandaki milyoncuda 5tl miş...iş görür gibi bakarız olmadı isterim senden tel var zaten...
tamircileri yokladım...70-80 gibi dediler bana çok geldi yaw...ön+arka dişli zincir dahil 30 tl bir ön dişli bukadar olurmu asabım bozuldu
kendim yapmayı denicem de fazla anlamadığım için biraz anlayan biri olsa iyi olurdu...
fatihim görüşelim ben o zamana kadar biraz söküp dişli ebatına filan bakayım parça ayarlamaya çalışayım...
ama sen gezmeye geliyon sıkmayayım seni...ben seni ararım...
çok sağolun arkadaşlar takıldığım yerde foto atıp sorarım..hayırlısı...

Arkadaşlar sayımız artıyor bende bir arkadaş ekstradan arabayla gelebilir büyük ihtimalle bende arabayla gelicem. Belki bir arkadaşımda kemerden motoruyla gelecek cumartesi geceden belli olacak gene haberleşiriz. Şimdilik son durum

1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı ve Onun arkadaşı :)
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun
12 Çekokun motorlu arkadaşı :)

Arkadaşlar sayımız artıyor bende bir arkadaş ekstradan arabayla gelebilir büyük ihtimalle bende arabayla gelicem. Belki bir arkadaşımda kemerden motoruyla gelecek cumartesi geceden belli olacak gene haberleşiriz. Şimdilik son durum

1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun

ooo süper valla gezi çok iyi olacak anlaşılan biraz daha beklersek bütün mtyi toplarız :):queen:

ne biliyim ya...aklımda lokman diye kalmış...benim yandaki milyoncuda 5tl miş...iş görür gibi bakarız olmadı isterim senden tel var zaten...
tamircileri yokladım...70-80 gibi dediler bana çok geldi yaw...ön+arka dişli zincir dahil 30 tl bir ön dişli bukadar olurmu asabım bozuldu
kendim yapmayı denicem de fazla anlamadığım için biraz anlayan biri olsa iyi olurdu...
fatihim görüşelim ben o zamana kadar biraz söküp dişli ebatına filan bakayım parça ayarlamaya çalışayım...
ama sen gezmeye geliyon sıkmayayım seni...ben seni ararım...
çok sağolun arkadaşlar takıldığım yerde foto atıp sorarım..hayırlısı...

yok abi ben cumartesiden kardeşimi sınava getireceğim akşam üzeri 5 civarı yaparız bu işi ben severim söküp takma işini zevkle yaparım sen merak etme bu arada dişliyi sökmeden dişli alma sakın aynı giriş yerine sahip olacak aldığın dişli ve 1 diş büyüğü olacak :)

1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun

mehmet kanka sen arabayla gel zaten bize fotoculuk yaparsın giderken klas fotolorumuzu çekersin arabadan video flan :p :p :p

sökmeden dişli alma sakın aynı giriş yerine sahip olacak aldığın dişli ve 1 diş büyüğü olacak :)
biliyorum ya...o yüzden önce sökecem...sökebilirsem tabii...daha sonra sanayide dişli arıcaz...belki hallederim...yada takıldığım yerde seni beklerim...
akşamüstü iyi zaten hanımı doktora götürecem öğleden sonra boş olurum...

biliyorum ya...o yüzden önce sökecem...sökebilirsem tabii...daha sonra sanayide dişli arıcaz...belki hallederim...yada takıldığım yerde seni beklerim...
akşamüstü iyi zaten hanımı doktora götürecem öğleden sonra boş olurum...

tamam abi haberleşiriz sen beni ararsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar