getir valla...bakarsın yol parasını çıkarırım...nede olsa acami şansı....çok balık tutmam olası...hakan abi bnde olta var getirem istersenbende bilmiyom zaten tutmayı
![]()
güncel katılımcılar):queen:
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
10 mustafa abi (ıspartalı )
güzel bir katılım olacak görünen bu hafta![]()
arkadaşlar adım '' Mehmet İlgün '' ben de bu hafta izinimi pazara aldırma ihtimalim yüksek bende katılmak isterim size mümkünse telefonum 05326814111 05423392181 organize eden arkadaş bana ulaşabilir mi gelicek olursam ne yapmam gerekiyor?
hayırlısı....dört gözle bekliyorum pazarı....
-------------------------------------------------------------
bu arada arkadaşlar benim ön dişliyi büyütesim var teknik konularda anlayan varmı....ve tabiki lokman takımıda lazım...
geziden önce yapabilirsem iyi olur ama şart diil...
Arkadaşlar sayımız artıyor bende bir arkadaş ekstradan arabayla gelebilir büyük ihtimalle bende arabayla gelicem. Belki bir arkadaşımda kemerden motoruyla gelecek cumartesi geceden belli olacak gene haberleşiriz. Şimdilik son durum
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı ve Onun arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun
12 Çekokun motorlu arkadaşı![]()
ne biliyim ya...aklımda lokman diye kalmış...benim yandaki milyoncuda 5tl miş...iş görür gibi bakarız olmadı isterim senden tel var zaten...
tamircileri yokladım...70-80 gibi dediler bana çok geldi yaw...ön+arka dişli zincir dahil 30 tl bir ön dişli bukadar olurmu asabım bozuldu
kendim yapmayı denicem de fazla anlamadığım için biraz anlayan biri olsa iyi olurdu...
fatihim görüşelim ben o zamana kadar biraz söküp dişli ebatına filan bakayım parça ayarlamaya çalışayım...
ama sen gezmeye geliyon sıkmayayım seni...ben seni ararım...
çok sağolun arkadaşlar takıldığım yerde foto atıp sorarım..hayırlısı...
Arkadaşlar sayımız artıyor bende bir arkadaş ekstradan arabayla gelebilir büyük ihtimalle bende arabayla gelicem. Belki bir arkadaşımda kemerden motoruyla gelecek cumartesi geceden belli olacak gene haberleşiriz. Şimdilik son durum
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı ve Onun arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun
12 Çekokun motorlu arkadaşı![]()
biliyorum ya...o yüzden önce sökecem...sökebilirsem tabii...daha sonra sanayide dişli arıcaz...belki hallederim...yada takıldığım yerde seni beklerim...sökmeden dişli alma sakın aynı giriş yerine sahip olacak aldığın dişli ve 1 diş büyüğü olacak![]()
biliyorum ya...o yüzden önce sökecem...sökebilirsem tabii...daha sonra sanayide dişli arıcaz...belki hallederim...yada takıldığım yerde seni beklerim...
akşamüstü iyi zaten hanımı doktora götürecem öğleden sonra boş olurum...