Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

maxi sen bursadaki ayın 23-24 müydü neydi endura yarışlarınamı geleceksin bana bilgi ver belki bende gelirim çadırı kapıp..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

bak tekrar yazıyorum far soketinde 3 kablo var renleri şöyle yeşil- sarı- siyah ve sarı uzun far + yeşil kısa far+ siyah - xenonun ince kırmızı ve siyah kablosunun kırmızısını far soketinin sarısına siyahıda siyaha okey

valla abi; benim hatun güneye inmemi istemiyor, bir türlü akıllı duracağıma inandıramıyorum. yani kısmen haklı ama kim bakacak saç sakal karışmış kel adama. kararsızım ne bileyim... 18 haziranda tarkan konseri var. ertesi gün sabahtan yollanırım. ürgüpe falan gitmeyi düşünüyorum. geze geze 2 günde bursaya giderim sanırım.

yalnız çadır bulamadım. 40-50 tlye 2 kişilik çadırlar var ama naylon. yakar gibime geliyor. sen ne tavsiye edersin abi?

siyah siyaha..kırmızı da sarıya bağlanıyor ve sonra itina ile karşıdan gelenın gözü kör oluyor:) çakar devreyı ankaradan getirdim arkadaşın hediyesi..spotlari da 12 liraya aldım çifti 24 lira..1#3 watt moruk bildiğin gömme spot..maxımuzunkilerden

abi sana hala teşekkür edemedim. sınav haftası, üstüne çalıştığım yere mezuniyet haftası var. 40 aldığım vizeden çaktım sağolsun derslere çalıştırtmadılar. yarınki sınavdan 57 almıştım buna az biraz baktım ama ders ağır. o derece yoğunum yani. lastikleri hala takamadım ama çok teşekkürler... benim lastikler taş olmuş resmen. seninkiler gayet iyi.

biraz pahalı almışsın, karaköyde 8-10 lira. bir ara karaköye uğradığında 10-20-30 derece lens al spot sayısı kadar. öndeki vidaları aç lensler düşecek. aynı yere dediğim derecedeki lenslerden birer tane koy. normal far gibi olacak önün aydınlanacak. bu şekilde 10 metre aydınlanıyorsa dediğim şekilde eminim 30-40 metreye kadar görüş sağlanır. yalnız bu sefer de spot sayısını arttırmak gerek... 40w power led orijinal xenondan fazla ışık verir. lensler de dediğim gibi dizilirse önün gündüz gibi olur.

çift silindir,çift eksoz, su soğutmalı. Neresi benziyor? Farımı? Selesimi?

abi inazuma gayet güzel ama honda nc 700 s de gözüme çarpıyor. kaç kişi 4 litreden fazla yaktıramıyorum diyor. 6. vites 3 000 devir 105 diyor. daha ne olsun. öndeki bagaj da on numara. 3. ve son motorum ya inazuma ya cıbır 250 ya da nc 700 olacak. son motor olacaksa kesin nc700ün 0 kmsi olur.

bana sözün yok demi fatih arkadaşım? Yoksa yanlış bişeymi yaptık? :sunny:

21 haziranda bursada festival var. ben gideceğim. Şenol abi de gelecek sanırım. başka gelecek olan var mı?

F54

heh işte bak ne güzel tarif etmişsin kendini :p
ahmet kanka'n la güzel gezmişsiniz:mrgreen:

iyi geceler beyler... Benim ybr'nin benzini bitti bitecek.6gün içinde 220km yol yapmışım. Kafamı kurcalayan bişey var. teknik verilerde 3lt yedek benzin kapasitesi olduğu bilgisi verilmiş.Bu doğrumu yahu? öyleyseyedek depoyla 100km daha yaparım rahatıkla?
70 ila 100 km arasında gider ama okadar bekleme bence. 50 km falan sonra al. Ne olur ne olmaz

iyi geceler beyler nassınız bakem :p bu gün yan çantaları taktım koltuğun altına aldım son şeklini almış oldu :cat: ayrıca malum uzun yol var ufukta bu gün uzun yol bakımlarınıda yaptım bujiyi yeniledim eski bujiyi yedek olarak ayırdım çantaya attım, zincirimi dişililerimi temizledim yağladım zinciri biraz gerdim ayrıcanam ön dişli 14 arka dişli 48 miş üşenmedim saydım :p arka tekeri söktüm arka fren balatalarını değiştirdim balata spreyi aldım ön balatalara sıktım ön frene basınca tıkır tıkır edip kafayı sllıyodu o kesildi :cat: arka balatayı orjinal alacaktım baktım ilaç kuryecisinin biri YBR sine balata değiştiriyo baktım balataya böyle açık yeşil bi şey :mrgreen:nasıl memnunmusun diye sordum abi günde 150 ila 300 km yol yapıoz taktıkmı 6 ay gidiyo deyince aynı balatadan aldım bende taktım :cherry: satan elemana sordum çin malımı diye yok abi hindistan malı dedi (hacılamadıysa tabi beni) :p neyse aldık taktık artık :cat: üzerinden çıkan balatalar taiwan malıymış hem incelmiş hemde üzerleri iyice parlamış frenler artık çakıyor olduğu yere ellerim üst baş yağ içinde kaldı çokda yoruldum ( gece görevden çıkıp uyumadan giriştim motora) fakat çok mutluyum :cherry: motorum yola hazır :bounce:

iyi geceler beyler nassınız bakem :p bu gün yan çantaları taktım koltuğun altına aldım son şeklini almış oldu :cat: ayrıca malum uzun yol var ufukta bu gün uzun yol bakımlarınıda yaptım bujiyi yeniledim eski bujiyi yedek olarak ayırdım çantaya attım, zincirimi dişililerimi temizledim yağladım zinciri biraz gerdim ayrıcanam ön dişli 14 arka dişli 48 miş üşenmedim saydım :p arka tekeri söktüm arka fren balatalarını değiştirdim balata spreyi aldım ön balatalara sıktım ön frene basınca tıkır tıkır edip kafayı sllıyodu o kesildi :cat: arka balatayı orjinal alacaktım baktım ilaç kuryecisinin biri YBR sine balata değiştiriyo baktım balataya böyle açık yeşil bi şey :mrgreen:nasıl memnunmusun diye sordum abi günde 150 ila 300 km yol yapıoz taktıkmı 6 ay gidiyo deyince aynı balatadan aldım bende taktım :cherry: satan elemana sordum çin malımı diye yok abi hindistan malı dedi (hacılamadıysa tabi beni) :p neyse aldık taktık artık :cat: üzerinden çıkan balatalar taiwan malıymış hem incelmiş hemde üzerleri iyice parlamış frenler artık çakıyor olduğu yere ellerim üst baş yağ içinde kaldı çokda yoruldum ( gece görevden çıkıp uyumadan giriştim motora) fakat çok mutluyum :cherry: motorum yola hazır :bounce:

ooo baya bir genel bakım yapmışsın abi maşallah ama dişli sayısında yanlışın var arkada ybr ile aynı dişli sayısı ön 14 arka 45 abi iyi say senin dediğin gibi olsa motor 100 ü zor yapar 1 çok yakar 2 ama çok seri olur oda 3 :)

ooo baya bir genel bakım yapmışsın abi maşallah ama dişli sayısında yanlışın var arkada ybr ile aynı dişli sayısı ön 14 arka 45 abi iyi say senin dediğin gibi olsa motor 100 ü zor yapar 1 çok yakar 2 ama çok seri olur oda 3 :)

günaydın millet... fatih bizim arka diş 44 değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar