[Antalya - MT]

Arkadaş yok böyle bi şans ya kawasakinin arka fren diski catladı diski dgstrcz adam diyo 5-6.gun.icinde gelır ins diyor yetistir ustam.ddm halledrz dedi ins yetistirir ustam...

Arkadaslar forumda yeni baslık açım mi ? :p katılım fazla olsun. Ayrıca Ahmedim baban balıga geliyorsa bende olta takımımı getirim beraber tutrarız :bounce: Bugun gidip 60 lt Sırt çantası alcam kendime geziler için Bütün evi yükler getirrim artık :wiinkk:

Fatihim bana zeval okuma 17 sinde olan geziye geleceksin yoksa sana ne yaparım biliyorsun :cherry: Ayrıca gece gel sabah kardeşini bırakır ordan beraber geziye gideriz aksamında da beraber dönersiniz alanya ya delirtme beni :pr:

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

Arkadaslar forumda yeni baslık açım mi ? :p katılım fazla olsun. Ayrıca Ahmedim baban balıga geliyorsa bende olta takımımı getirim beraber tutrarız :bounce: Bugun gidip 60 lt Sırt çantası alcam kendime geziler için Bütün evi yükler getirrim artık :wiinkk:

Fatihim bana zeval okuma 17 sinde olan geziye geleceksin yoksa sana ne yaparım biliyorsun :cherry: Ayrıca gece gel sabah kardeşini bırakır ordan beraber geziye gideriz aksamında da beraber dönersiniz alanya ya delirtme beni :pr:

Bu arada Fatihim kask kamerası işinide hallettim Artık oda var :cat:

Arkadaş yok böyle bi şans ya kawasakinin arka fren diski catladı diski dgstrcz adam diyo 5-6.gun.icinde gelır ins diyor yetistir ustam.ddm halledrz dedi ins yetistirir ustam...
eskiden bisikletin ön tekerine ayağımızı yan koyardık çamurluğu sökerdik tabii...fren yaptırması çok para gelirdi...bi dene...:queen:
motoru nire götürüyon olimpiyata mı...

günaydın gençlik :) bi karne alıp geleyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:45 ----------

:bestmt:ilkokul çocuna döndük :queen:

S.a beyler ben istanbuldan Mert. Anltaya Muratpaşada kask alacağım demirkurt motor parasını önce verecem sonra kaskı gönderecekler aranızdan biri bana yardımcı olabilir mi? Kaskı gönderme me durumunda? İlk kez internetten alışveriş yapıyorum.

Ne aldın Karnede taktir, teşekkür :)

Arkadaslar yarın bişeyler yapalım yaaa en azından bir kafede falan cay içelim?

Cekok akşama gelirsem antalyaya gelirim cafeye hem okey de atarız :) ama belli değil gelirsem ararım zaten :) bu arada teşekür aldım takdire biraz daha vardı :)

Arkadaslar geziye bir arkadasım arabasıyla gelcek mangal vs eşyalarımızı ona atarız su Sıkıntımız olmaz arkadaş sucu :flower: Şimdi katılımı tekrardan gözden geçirelim bence zaman yaklaşıyor isterseniz forumda yeni topik açayım ?

Arkadaslar geziye bir arkadasım arabasıyla gelcek mangal vs eşyalarımızı ona atarız su Sıkıntımız olmaz arkadaş sucu :flower: Şimdi katılımı tekrardan gözden geçirelim bence zaman yaklaşıyor isterseniz forumda yeni topik açayım ?

mehmet abi konu vardı açma istersen :)

güncel liste :)

1 hakan abi (brds)
2 ahmet murat ersel
3 ahmet murat erselin babası
4 mehmet çekok
5 ahmet0707
6 mehmet theazreal
7 mehmetin artçısı
8 mehmet çekokun arkadaşı
.....

listeye eklenecek arkadaşlar var tam belli değil 3 kişinin :):queen: