Küçük bir yardım..

Selam arkadaşlar bu konuyu hiççç içimden ve istemeyerek açıyorum.

Benim sevgi değer motosikletim honda innova 125 'e

Ön ve arka jant çemberi almak istiyorum malum eski jant çemberleri artık yorulmuş 2 kere akort yaptırdım yine eğri büğrü oldu :(

Size sorum ise 17x2.50 jant çemberimi alayım yoksa,

alüminyum yada çelik alaşımlı jantmı ?

Bunları alırsam arka flaşör, arka kampana, ön disk mil rulmanlar uyarmı?

rialli.com'dan sipariş edicem ama endişelerim var ya olmazsa diye ?

konuyla alakalı kişilerden ilgi ve bilgi istiyorum.:)

şimdiden teşekkür ederim.

çelik cant at,tubless lastiklerıde üstüne yapıştır,bide şerit at bak nasıl yakışıklı oluyo dostum :cat:

uyanı gönder bana yoksa cantı bitarafına monte ederim de bak aldığın yere. Ozaman bak nasıl uyuyo :cat:

uyanı gönder bana yoksa cantı bitarafına monte ederim de bak aldığın yere. Ozaman bak nasıl uyuyo :cat:

Zaten 400 liralık parça alıcam alırken bu hususlara göre hareket edicem :)

12v 7 amper akü 100 lira
hid xenon 65 lira
alüminyum jant çifti 200 lira
ıvır zıvırlarda var

Rialli'deki jantlar sana uymaz hem ben ordan toplam 230 liraya yakın alışveriş yaptım ama bence çok özensiz iş yapıyolar, subab ayar anahtarı istedim komple paslısını yolladılar, zincir koruması istedim çizik içindeydi. Ayak demiri lastiği istedim benim istediğim tipte olanını yollamadılar demirde düzgün durmuyo. Mallar ucuz ama kalitesiz, özellikle yerli imalat ürünler.

Ben riallideki adama neden fatura göndermedin vergide bi sıkıntı mı var dedim "birader benim elimden günde milyarlarca mal geçiyo sen kimsinde ne işsinde yerin belli ne demeye çalışıyosun sen" tarzı bin tane laf yedim. Hala içimden haram zıkkım olsun diyorum param. Tavsiye etmiyorum siteden alışveriş yapmayı.

Bu hususları dikkate alıyorum olmazsa albaymotordan alıcaz artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar