Redline siz 185 te yaptın ya artık konuşmaya gerek bişey kalmadı inanan saflar varsa inansın bu kadarda ağır konusuyorum istanbulda olsan o farklı lastikleride sana cok yakından gösteriridim aaa aynı derdin + ruhsata 2012 yazıyorsa 2012 dir orda 13 burda 12 ne bu + Ali bi ara sende redlinesiz 185 yap la bak yapıyomuş sizinkiler heralde 10bin devirde 160la giderken 185e kadar devir sabit kalıyor hey allahım ya insan malını överde bu kadarmı över açın o oturduğunuz selenin altını delphi beyin var orda benimkindede delphi beyin var ilk gelen 2011 lerde daewoo marka beyin vardı delphi daha geliştirilmişi diye geçiyor vark o Ali tartışmaya girmek istemiyor heralde meydanı boş bıraktı burda arka lastikte birebir noktasına kadarda aynıdır istiyen beylikdüzüne gelsin ruhsatına iddayada girerim noterde soluk alırız ALIN BENİM MOTORUMDA BUkasinski gibi motor firmaları bu modeli 2013 diye sürmüşler bir çok yerdede 2013 yazıyor evet lastiklerim o lastikten zonta standart shinko değil yani ama 150 70 olanı tabi şuan türkiyede neden 2012 geçiyor diye bilmiyorum ama normalde bu model 2013 model motoru hafif bir bayır aşağı vurdurunca 185 yazdı evet rede girmeden ama rede yarım devir falan vardı öyle hatırlıyorum tabi şuda var normaldede hyoların ibreleri 10 km fazla gösterdiği gibi bununda biraz fazla gösterme olanağı olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
birde şunu sorayım egzoz aradım bulamadım satan bir yer bileniniz varmı diablo, tiger gibi marka egzoz ?
By alperkaya1991 at 2012-05-22
KEŞKE GELİŞTİRİLSE KEŞKE DEDİĞİNİZ GİBİ OLSA EN COK BEN MUTLU OLURUM HİÇ UMRUMDA DEĞİL AMA ASILSIZ OLUNCA YANLIŞ OLUNCA BİLGİ ALEVLENİYORUM HUYUM BU HERŞEYE GELİRİM AMA HAKSIZLIĞA YALANA DOLANA PEK GELEMEM BENİM MOTORUMLA SNİN MOTORUNUN ARASINDAKİ TEK FARK STİCER VE BOYASI TEKNOLOJİK VEYA MEKANİK 1 FARK YOK İDDAA EDEN VARSA RUHSATINA VARIM ::wiinkk: