Biz arka tekerleği sökmek için şaftı falan çıkardık, daha kolay bir tekniği var mıdır bilmiyorum ama şaftı sökmeden arka teker kendini bırakmadı bir türlü, sonuç güzel ama zor bir işlem hakkaten
15 lik arkanın 4 cm olanı da var dediğin gibi ama 17 lik önün yok, bu sefer ince-kalın tuhaf durabilir diye ben de ikisini de ince sipariş etmiştim, güzel durmuş makinada sıkıntı yok!
Yatırmaları bilmiyorum ama dün yanlış yanakları sökerken az bir basınç uygulamada yırtılıverdi, eğer yüksek süratte yanak içine rüzgar alır ve yırtılırsa janta dolanabilir, bu da tekerin kitlenip Allah korusun kazaya sebep olabilir, beyaz yanak muazzam duruyor ama uygulamadan önce iki kere düşünmek gerek!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Bu arada Atlas yanak ile konuştum, sağolsunlar ilgilendiler, sorumluluğu benim üzerime atmaya çalışmadan olması gerektiği gibi lastiğin resimlerini mail atmamı istediler, böyle bir durumla tekrar karşılaşmamak için önlem alacaklarını söylediler, iki tane yanak da ücretsiz gönderecekler, kötüyü yeriyorsak iyiyi de övmek gerek diye düşünüyorum!