mondial 100 mg prince veya
kuba cg100 sport
Kalitali bir markanın kalite sukuter lerine bakın derim. Çünkü çinli biraz zor o kadar yol yapamayabilir.
Aklıma gelen honda activa, yamaha bws vb. Biraz araştırırsanız güzel bir motosiklet bulabilirsiniz.
2t yamaha ile 2700km gezen bi arkadaş vardı sitedeöbür önerdiğiniz modeller iyide kafama birşey takıldı ya yamaha bws 2 zamanlı değilmi nasıl yapacak o kadar km yi ?
Uzun yola çıkmadan önce bilassa çinli ise bütün ıvırını zıvırını sıkacaksın yağına suyuna tuzuna bakacaksın çantanada lazım olabilecek parçarlı koyacaksın sonra ver elini uzun yol![]()
Ben Balıkesirden Bursaya gidip geldim geçenlerde 80 km/h civarı hızla gittim yolun yarısında 1 kere mola verdim geliştede 1 kere mola verdim yani 300 km yakın yol yaptım günübirlik gidip geldim fotoğraf makinem olmadığı için foto hiç çekmemiştim birazda heyecandan bakalım birdahakine fotolar hazır
![]()
Mondial 100 mg prince nasıl arkadaşlar ?
Kullanan gören ve bir tanıdığında olan varmı ??
Her motorla uzun yapılır ama bence rake açısı çok önemli, fazla dik olursa bisiklet gibi hissettiriyo direksiyonu sıkı tutmazsan motorun afedersiniz kıçı başı oynuyo. Direksiyonu sıkı tutunca da çok yoruluyor insan, motor icabında kendi de yol almalı.Bence başlık şöyle olmalı "100 cc ile ne kadar uzun yol yapılabilir." buna cevaben bisikletle binlerce km giden arkadaşları örnek gösteririm ben. Şahsen ben uzun yol yapacaksam mobiletle de yaparım today'le de. Birde bence bindiğin motosikleti tanımalısın. Gidişini duruşunu, nerde ne zaman sorun çıkarabileceğini bilmelisin. İster japon olsun ister çin olsun güvendiğin bir motosikletle her yola çıkabilirsin. Güven önemlidir![]()
evet bekliyoruz fotoları
bu arada merkezdenmisin