uzun yol yapabilecek 100 cc

s.a abiler uzun yol yapabilmek için küçük bi motor arıyorum 2.000 -3.000 km falan yapabilecek az yakan 100 cc lik motor olarak ne önerirsiniz?

Kalitali bir markanın kalite sukuter lerine bakın derim. Çünkü çinli biraz zor o kadar yol yapamayabilir.
Aklıma gelen honda activa, yamaha bws vb. Biraz araştırırsanız güzel bir motosiklet bulabilirsiniz.

o vitesliler canavardır 100cc scoter hem oturuş pozisyonundan hem sıkıcılığından o yolu yapmak dahada işkence olur bence

Mondial 100 mg prince nasıl arkadaşlar ?
Kullanan gören ve bir tanıdığında olan varmı ??

Kalitali bir markanın kalite sukuter lerine bakın derim. Çünkü çinli biraz zor o kadar yol yapamayabilir.
Aklıma gelen honda activa, yamaha bws vb. Biraz araştırırsanız güzel bir motosiklet bulabilirsiniz.

öbür önerdiğiniz modeller iyide kafama birşey takıldı ya yamaha bws 2 zamanlı değilmi nasıl yapacak o kadar km yi ?

dostum motoru dinlendire dinlendire, fazla sıkıştırmadan ve motoruna kaliteli yağ koyduktan sonra o km'ler yapılır.

Bence başlık şöyle olmalı "100 cc ile ne kadar uzun yol yapılabilir." buna cevaben bisikletle binlerce km giden arkadaşları örnek gösteririm ben. Şahsen ben uzun yol yapacaksam mobiletle de yaparım today'le de. Birde bence bindiğin motosikleti tanımalısın. Gidişini duruşunu, nerde ne zaman sorun çıkarabileceğini bilmelisin. İster japon olsun ister çin olsun güvendiğin bir motosikletle her yola çıkabilirsin. Güven önemlidir :)

Uzun yola çıkmadan önce bilassa çinli ise bütün ıvırını zıvırını sıkacaksın yağına suyuna tuzuna bakacaksın çantanada lazım olabilecek parçarlı koyacaksın sonra ver elini uzun yol :D :D Ben Balıkesirden Bursaya gidip geldim geçenlerde 80 km/h civarı hızla gittim yolun yarısında 1 kere mola verdim geliştede 1 kere mola verdim yani 300 km yakın yol yaptım günübirlik gidip geldim fotoğraf makinem olmadığı için foto hiç çekmemiştim birazda heyecandan bakalım birdahakine fotolar hazır :D

Uzun yola çıkmadan önce bilassa çinli ise bütün ıvırını zıvırını sıkacaksın yağına suyuna tuzuna bakacaksın çantanada lazım olabilecek parçarlı koyacaksın sonra ver elini uzun yol :D :D Ben Balıkesirden Bursaya gidip geldim geçenlerde 80 km/h civarı hızla gittim yolun yarısında 1 kere mola verdim geliştede 1 kere mola verdim yani 300 km yakın yol yaptım günübirlik gidip geldim fotoğraf makinem olmadığı için foto hiç çekmemiştim birazda heyecandan bakalım birdahakine fotolar hazır :D

evet bekliyoruz fotoları :)
bu arada merkezdenmisin

Bence başlık şöyle olmalı "100 cc ile ne kadar uzun yol yapılabilir." buna cevaben bisikletle binlerce km giden arkadaşları örnek gösteririm ben. Şahsen ben uzun yol yapacaksam mobiletle de yaparım today'le de. Birde bence bindiğin motosikleti tanımalısın. Gidişini duruşunu, nerde ne zaman sorun çıkarabileceğini bilmelisin. İster japon olsun ister çin olsun güvendiğin bir motosikletle her yola çıkabilirsin. Güven önemlidir :)
Her motorla uzun yapılır ama bence rake açısı çok önemli, fazla dik olursa bisiklet gibi hissettiriyo direksiyonu sıkı tutmazsan motorun afedersiniz kıçı başı oynuyo. Direksiyonu sıkı tutunca da çok yoruluyor insan, motor icabında kendi de yol almalı.

Süper Moderatör (BBRR)
uzun yol yapmak için o cc az .. hem yorar hem yorulur.. felç olursun uzun yolda.. yüksek hızla fazla gidemessin .. tın tın tın sinir olursun yanından kamyonlar tırlar otobüsler seni yalayıp geçtikçe rüzgarları bile seni sallar..2. el daha yüksek cc bak 250 comet bak mesela.. ben 2000 km yol yaptım o bile bazen sıktı ..

Üzerine 1150 tl daha koy TVS Apache RTR 150 al derim. Pişman olan kimseyi görmezsin kolay kolay...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyu açan arkadaş 17 ay önce yaya çıksa yola 3000 km yi gider gelirdi:)
3000 km yi her motor yapar da ,her motorcu yapabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar