Anadolu yakasında Goldwingi olan varmı???

Arkadaşlar..Oğluma sünnet davetiyesi hazırlamak için Goldwinge ihtiyacım var...

merak etmeyin oğluma verip tur atmasını istemeyeceğim...

sadece üzerine bindirip (arka planı güzel olan bi yerde) fotoğraf çektirip,davetiyede bu foroğrafı kullanmayı düşünüyorum...

değişiklik olması açısından...

motosiklet mağazasında çektiririm ama arka plan olmuyor o zaman...

varmı önerisi olan???

Magazada fograf cekimi yapip bilgisayar ortaminda arkaplani degistirebilirsiniz

est.abim....
gönül isterdi ki işini yapalım...
lakin şansızlığa denk geldi...
sen hakkını helal et...yapamadık işini...

abi sen mağazada çek fotonu götür bi tne fotoğrafçıya o halleder...forumda bile yapan olur...

sahibinden.comdan sana yakın bi yerlerde bi goldwıng bul, sahibini ara bizim oğlanla motora bakmaya geliyoruz de, bi iki tur attır çocuğa, bolca resim cek, kmsıni, modelini sor, parasını sor ve en son yakıtını sor abi:) ooooo çok yakıyomuş deyip tüyü ver:):)

sahibinden.comdan sana yakın bi yerlerde bi goldwıng bul, sahibini ara bizim oğlanla motora bakmaya geliyoruz de, bi iki tur attır çocuğa, bolca resim cek, kmsıni, modelini sor, parasını sor ve en son yakıtını sor abi ooooo çok yakıyomuş deyip tüyü ver:):)

süper :thumleft:

Samet çok ayıp hayabusa varken goldwing ne yav....!!!!!!!!!!!! Vallaha kırıldım ......Delikanlıya benim tulumuda giydirirdik ))))))))Full karizma maşallah kardeşim hayırlısı....

Samet çok ayıp hayabusa varken goldwing ne yav....!!!!!!!!!!!! Vallaha kırıldım ......Delikanlıya benim tulumuda giydirirdik ))))))))Full karizma maşallah kardeşim hayırlısı....

Allah seni inandırsın hanıma ilk senin adını söyledim..motoru söyledim..ama anlamadığı için tuhaf baktı yüzüme...:queen:
hafta sonu çay partisi olursa da görüşürsek senin motosiklet ala olur abicim...

sadece fotoğraf için seni meşgul etmeye utandım açıkçası....:joker:

senşn motorunun nesi var o daha uygun olmaz mı yani ben direk kendi motorumla cekerdim fotosunu koyardım :)

Sünnetse beyaz ve büyük bi motor olmalı beyaz dışında bi renk garip durur.iki seçenek var ya beyaz hayabusa yada goldwing ,beyaz zx14de olur tabide bulmak zor:cherry: büyüdüğü zaman özellikle motor tutkusu olursa çok hoşuna gidecek çok şanslı çocuk valla :)

senşn motorunun nesi var o daha uygun olmaz mı yani ben direk kendi motorumla cekerdim fotosunu koyardım :)

beğenmiyorlar artık onu..eski o kaka pis..eğğggk....:queen:
Sünnetse beyaz ve büyük bi motor olmalı beyaz dışında bi renk garip durur.iki seçenek var ya beyaz hayabusa yada goldwing ,beyaz zx14de olur tabide bulmak zor:cherry: büyüdüğü zaman özellikle motor tutkusu olursa çok hoşuna gidecek çok şanslı çocuk valla :)

büyümesine gerek yok..şimdiden manyak zaten...2 yaşından beri önümde yaşında scooter gidonu kumandasını,7 yaşında ybr kullanmayı öğrendi...
Tünal abi hayabusayı getirirse bi tur ister kesin....:queen:

inşallah hayırlısıyla hallederim..
bu akşam kıyafetini aldık şehzademizin...:cat:

şimdi İstanbul'u motosikletle nasıl fethedeceğini ayarlamaya çalışıyoruz....:p

Uploaded with ImageShack.us

zaten pilavlık kesilecek..

kime çıkarsa yerken..

cumhuriyet altın var...

inşallah oğlumunkini....:queen:

devekuşu kabare geldi aklıma..1986 yılı Zeki Alasya Metin Akpınar yasaklardaki sünnet skeci...:queen:

F54

aga ybr versek olmaz mı ?:pl:
veya beyaz bi sym gts 250 ievo da işini görebilir daha kolay bulunması açısından:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar