abi maşallah aynı yoldan gidiyoruz sanırım gerçi benim arka lastik 4 defa değişti de ön lastik orjinal sakura sadece![]()
ben o lastiği bitirmeden değişt.rmem...
abi maşallah aynı yoldan gidiyoruz sanırım gerçi benim arka lastik 4 defa değişti de ön lastik orjinal sakura sadece![]()
lan oğlum ne ayaksın sen ya... ne oldu da söktün.. ben işe gider hadi herkese iyi geceler...ihtiyar nerdesin bakim sen? Ince beyin 8bin buçuk xenon bağladım c aksam daha doğrusu az önce..geri söktüm..beyaz ampule devam xenonu da gece lambası yapacam eve
lan akıllı bi adam olsan lafımızı dinlersin zaten yumuşak şeker koriboBenim lastiklerde artık miadını doldurmaya başladı. Gelsin sonbarda mişlenler...
taktım baktım güzel aydınlatıyor hatta epey güzel aydınlatıyor sonra geri söktüm işte.. kolay gelsin patates çuvalı korayım kankam pampamlan oğlum ne ayaksın sen ya... ne oldu da söktün.. ben işe gider hadi herkese iyi geceler...
tatlı sağlamsın yani? Düşmedin demi motordan? Bak düştüysen açık açık söyle. Korkma. Mucize gerçekleşti :santa:
tamam arkadaşlar. Yeni öğrenenler bıraz daha dikkat. Aman haa. Bizim gibi düşe kalka değil,düşmeden kapın şu işi.
Bende gelsin mişlenler diyorumda şimdimi gelsin 1 ay sonramı gelsin kararsızım :silent: üzerinde Unılı diye ön arka lastik takılı orjinal lastikleriymiş -gerçi fat280- fatih sonradan takılmıştır diyor ama 13800 de motor arkada 2 fitil var :silent: önümde bi kuşadası-bodrum turu var yaklaşık 1200 km:sunny: orayı atlatsa sağ salim 1 ay sonra Karadeniz turu var nasipse 3-4 bin km oraya çıkarken mecburen değiştirmem lazım:bounce: @ varadero sağol kardeşim teşekkür ederim :rendeer:Benim lastiklerde artık miadını doldurmaya başladı. Gelsin sonbarda mişlenler...
lan akıllı bi adam olsan lafımızı dinlersin zaten yumuşak şeker koribo
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
taktım baktım güzel aydınlatıyor hatta epey güzel aydınlatıyor sonra geri söktüm işte.. kolay gelsin patates çuvalı korayım kankam pampam![]()
tatlı sağlamsın yani? Düşmedin demi motordan? Bak düştüysen açık açık söyle. Korkma. Mucize gerçekleşti :santa:
Yok düşmedi birlikteydik bende bugün ilk kez arkadaşın arora YEBERE'sini kullandım ilk kez hayatımda debriyajlı kullandım fakat izzet'den daha çabuk kaptım bu işi![]()
s.a. günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
zincir ve dişliden yapar o titremeyıiyi akşamlar benim motorun ayak koyduğum yerde titrme var motorun çalışmasıyla alakası yok stop edip boşta giderkende alt tarafta titreme var vidalarda gevşeklik yok 2-3 defa kontrol ettim başka neyden olabilir?
abi benim akü dandik. gösterge lambalarını ledlerle değişmeden önce 10 kmde 2-3 kere lambayı kapatıyordu. sonra bu lambaları değişince xenon çok nadir kesiyor. sisleri ve mp3çaları çalıştırdığımda kesiyor diyeyim. keşke değişmeseydin, xenon gibisi yok. benim far ayarı kaçmış geçen söktüğümde. öndeki aracın tamponunu bile göstermiyor. onu kafayı sökmeden bızıklamam lazım, kafayı sökmek uğraştırıyor...
85 km gezdim, benzin hala görünürde. boğazdan 1-2 parmak aşağıda doldurmuştum. bakalım bu depo kaç km gidecek..
senin Ankara'daki ustanın adresini versene abi. buradaki son ustaya bi bakım yaptıracağım. eski istanbul honda serviscisiymiş. işçiliğini seviyorum. bursa motosiklet festivaline geçerken eğer tüketim Ankara'ya kadar gene düzelmezse senin ustanın yanına uğrarım.