[MT Antalya] 17-Haziran-2012 / Karacaören’e gidiyoruz...

güncel liste :)

1 hakan abi(brds)
2 ahmet murat ersel
3 ahmet murat ersel in babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 mehmet can (theazreal)
7 Mehmet Çekok (cekokk)

3 ahmet 3 mehmet var nasıl :)

hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah. Tekerizniz düz bassın

hakan abi herşeyi konuşalım vakit yaklaşıyor :) mangalı sen mi getiriyon geçenki gibi :) sonra bu sefer kalabalığız yol üstünde et zor bulunur gibi :( onu nasıl halledelim zaten mehmet ( çekok ) abinin arkadaşı geliyormuş arabayla herşeyi arabaya atarız :))

ben önce aksu yapalım diyorum gidene kadar dükkanlar açılmış olur...
mangal benden arabada olur yanımdada olu yanımda getiririm orada arabaya atarız...

ben önce aksu yapalım diyorum gidene kadar dükkanlar açılmış olur...
mangal benden arabada olur yanımdada olu yanımda getiririm orada arabaya atarız...

olur hakan abi aslında aksunun içinden direk ana yola çıkabiliyorsun öle çıkarız direkt ısparta yolu :)

bencede en güzeli...
07.30 tedaş
sonra aksu
oradan karacaören
kazasız belasız allahın izniyle...

vallahi uçarsu kadar zor olmaz gibime geliyo ....
buluruz be olmadı müsait bi yerde de dururuz...göl şart diil...maksat teker çevirmek...ama buluruz...azimliyimdir.evelallah...

vallahi uçarsu kadar zor olmaz gibime geliyo ....
buluruz be olmadı müsait bi yerde de dururuz...göl şart diil...maksat teker çevirmek...ama buluruz...azimliyimdir.evelallah...

zaten anayoldan gidilecek pek stabilize görmiyeceğiz belki de hiç :) ben ozamana kadar yolu babamdan öğrenirim de karacaören2 ye girişi nasıl yapcaz o aklımda bnm :) bi köylüden rica edicez artık :) geçen gittiğimizde babamın bi tanıdığı ile girmiştik :) bi ayarlamaya çalışıcam hakan abi :) öyle olursa göl yerine mangalı orda yakabiliriz :) ama balık ve yüzmek için yine göle gitmek zorundayız :) çünkü ben gittiğimde suyaw girememiştim :) okadar soğuktu yani :)

slm arkadaşlar büyük bir ihtimal bende gelebilirim baktım bensiz gidiyorsunuz bende bir el ettım kardeşimi pazra günü tek gönderecem okula piknik dönüşüde alıp gidecem alanyaya artık sizin için :p

Mehmetim kaskı ben getiriyorum şakasına söledim. Dalarım sana haaaa:jocolor:

Valla ben gölde Yüzcem herkez şortunu havlusunu alsın gelsin :thumleft: tavuk işini aksuda hallederiz o sorun değil bu sefer ki etkinlik daha güzel geçecek inşallah

ahmet kardeşim kask getirme istersen mehmet abi beni dövecek :salut: bu arada mehmet abi zaten getiriyoz şort havlu vs yüzcez yani :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

anlaşılan gezi baya iyi olacak :)) güncel listemiz :) geleceği tam belli olmayan arkadaşlar da var :) bu arada balık tutmayı bilen varmı ? :):queen:

1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı
9 fatih abi (fat280)

Rat takımımı getirmeyi düşünüyorum :bounce: çok iyi olcak:thumleft:

fazladan banada olta getirin yaw...en son 20 sene önce balık tuttum...
-----------------------------------------------------------------------
baraja izinlemi giriliyormuş...bilmiyordum...harita atmıştım...öyle yol üstü gibi görünüyor...
bazı bölümler yasak olabilirde serbest olan vardır herhalde...hayırlısı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar