Dirt showdown a fena sardım bir kaç gecedir,tarzım olmasada baya zevkliymiş![]()
Splinter cell conviction var dostumMax payne tarzında önerebileceğiniz bi oyun var mı ?
gta serisi (özellikle 4)
nfs serisi (run en beğendiğim)
sbk
crysis 1 2
call of duty serisi
Oyunları indirdiginiz güvenilir torrent link sitesi var mı önerebileceginiz ?
Aynen bende en çok the run'u beğendimcod full seriyi hep oynuyorum sadece 1i oynamadım 2den itibaren oynadım bu arada crysis 3de bekliyorum onu söylemeyi unutmuşum crysis 3te süper olacak
Craysis ilk cıkanı bitirdim Wardead ıda bitirmiştim ama Craysis2 yi beğenmemiştim New York şehir bizi sarmas doğa orman alışmışız Bu Craysis3 tam benlik ilk cıkan gibi doğada ormanda geçiyor herhalde
Crysis 2nin senaryosu biraz garipti açıkçası evet crysis 3 ormanlık alanda ve bu sefer grafikler çok güzel olur diye tahmin ediyorum okta var bu sefer oyundasistemleri zorlayacak oyunlar
![]()
Ram belleği yükseltmek lazım en fazla ramden yiyor bildiğime göre
Şu an ekran kartım yeni iyi sayılır 1 gb 250bt ram belleğim 1 gb ama en az 2 gb yapabilirsem daha iyi oynarım gibime geliyor
ben craysis serilerini 1280 görüntü ayarı high de akıcı bi şekilde oynayıp bitirmiştim oyundan oyuna da deyişiyor :wiinkk:
Şimdi bu oyunu yükledim oynuyorum iyi bi şeye benziyor ilgilenirseniz bu da youtube linki http://www.youtube.com/watch?v=7gtTvaZ3-5w
Syndicateyi oynadım ben fena değilMax payne 35 gb torrentle bekle Allah bekle bende torrentden indiriyorum dedim ama benim kota 4gb o yüzden kuzen indiriyor benden ondan alıyorum
![]()
Tam üstüne bastın abitakıldığım bir bölüm var oynamışsın bir el at da geçeyim bölümü
http://www.oyuncehennemi.com/syndicate-bolum-gecme-ilerleme-sorunu-t993659.html
Tamamdır millet.Max Payne ile sorunum kalmadı sorunu halletim oynuyorum.![]()
Hayırlı olsun hocamKel Max'e selamlar
![]()
,Teşekkür ederim ama henüz kelleştiremedim. :mrgreen:
Oyunun ekran kartını görmemesi gibi bir sorun yaşıyorum.Görüntü ayarlarını değiştiriyorum ama kaydetmiyor. :silent:
Var mı bir çözümü olan?
,Teşekkür ederim ama henüz kelleştiremedim. :mrgreen:
Oyunun ekran kartını görmemesi gibi bir sorun yaşıyorum.Görüntü ayarlarını değiştiriyorum ama kaydetmiyor. :silent:
Var mı bir çözümü olan?
Evde 2 bilgisayarım var; masaüstü olan oldukça düşük konfigürasyonlu: Pentium D 2.66, 1,5 GB RAM, 256 MB FX5500 ekran kartı (AGP). Dizüstü bilgisayarım biraz daha iyi: Pentium Core2 Duo T9300 2.5 GHz, 4 GB RAM, 512 MB Nvidia 8600GS ekran kartı...
Sırasıyla son oynadığım oyunlar:
Doom 3 (masaüstü)
Elder Scrolls 4: Oblivion (dizüstü)
Fallout 2 (masaüstü)
Son olarak Fallout 3 indirdim, dizüstünde oynayacağım kısmetse... Elder Scrolls ve Fallout, İngilizce bilmeyince eziyetli ama kaptırınca gidiyor bir şekilde...
Kısaca FPS ve RPG seviyorum...