Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm herkese..
bühün benim tekere çivi girmişti serviste fitil attılar
birde içine ilaç sıktılar tekerin içini zar gibi sarıyomuşş
sizce fitil bi sorun çıkartırmı bana
yama yaptırmalımıyım????

o kross pantolonu olduğu için bize gelmez onun üzerine bide kross korumalı bot giyersen ancak olur
değilse paçaları hem kısa hemde lastikli adamın üzerinde pijama eşofman:) gibi durur
Hımm dediğinde doğru o zaman adam gibi korumalı pantolon yada dizlik alıcaz :cat: arkadaş bu motor pantonlarıda neden bu kadar pahalı olurki ya :pr:

Temiz motor al geç bence :bounce: biraz pazarlık yap ama :cat: muhtemelen sahibini tanıyondur

Temiz motor al geç bence :bounce: biraz pazarlık yap ama :cat: muhtemelen sahibini tanıyondur

Yok tanımıyorum motoru görmüşümdür 40 ilandan gözüme bu motor takıldı eger 20-25 gün satılmassa niyetliyim alıcam bu motoru Biraz daha bilgi alabilirsem su 20 gün yaklasıyor sizlere sorucam motoru

Askere gidicem demiş zaten 2850 den 2700 e alırım ben onu

F54

izzet abisi o motor alınmaz.. neden mi aynası yok büyük ihtimalle ergen gençler tarafından kim bilir ne biçimde kullanıldı temizliğine aldan ma o iş 10 tl lik cila sürdüm mü her motor bu temizlikte gözükür benden demesi

izzet abisi o motor alınmaz.. neden mi aynası yok büyük ihtimalle ergen gençler tarafından kim bilir ne biçimde kullanıldı temizliğine aldan ma o iş 10 tl lik cila sürdüm mü her motor bu temizlikte gözükür benden demesi

Öyle fatih abi de aynalı bulmak gercekten zor 40 ilandan 5 i aynalı onlarda 2004-2006 kasa 30.000 lerde 20 tl lik ayna için risk alınırmı ayna 20 Tl abi alır takarım zor deyil daha kask fln var :)

Fatih abi ayna var olduguunu düşün nederdin iyimidi ?

tatlı adam motorun içinimi açıp baksın? Dıştan güzel,içini allah bilir. Binmeden,sürmeden bişey denilmez.

tatlı adam motorun içinimi açıp baksın? Dıştan güzel,içini allah bilir. Binmeden,sürmeden bişey denilmez.

Dogru dedin abi bizim cevre ybr ci zaten tek basıma gidip bakmam anlamamda cok arkadaslarla gidip bakıcam onlar binicek edicek güzelmi deyilmi karar vericez götürüp ustaya baktırıcaz sonra pazarlık yapıp alıcaz öyle dedim

Bugun evkura gittim 125 Tl lik kaska 200 Tl dedi :)

Dogru dedin abi bizim cevre ybr ci zaten tek basıma gidip bakmam anlamamda cok arkadaslarla gidip bakıcam onlar binicek edicek güzelmi deyilmi karar vericez götürüp ustaya baktırıcaz sonra pazarlık yapıp alıcaz öyle dedim

Bugun evkura gittim 125 Tl lik kaska 200 Tl dedi :)
Evkur motosiklet kaskımı satıyo:silent: yoksa artık çeyizlik mi sayılıo kasklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar