o kross pantolonu olduğu için bize gelmez onun üzerine bide kross korumalı bot giyersen ancak olurYav arkadaşlar şu kros pantolonu fiyatıyla dikkatimi çekti nie böyle ucuzki acep:silent: Korumaları falanmı yokki:silent: http://www.hondamototal.com/?urun-505-Roleff-MotoCross-Pantolon.html
bir önce ki sayfa da bu konuşuldu:cat:slm herkese..
bühün benim tekere çivi girmişti serviste fitil attılar
birde içine ilaç sıktılar tekerin içini zar gibi sarıyomuşş
sizce fitil bi sorun çıkartırmı bana
yama yaptırmalımıyım????
Hımm dediğinde doğru o zaman adam gibi korumalı pantolon yada dizlik alıcaz :cat: arkadaş bu motor pantonlarıda neden bu kadar pahalı olurki yao kross pantolonu olduğu için bize gelmez onun üzerine bide kross korumalı bot giyersen ancak olur
değilse paçaları hem kısa hemde lastikli adamın üzerinde pijama eşofmangibi durur
Adım adım paramı biriktiriyorum küçümsenmiyecek bi miktar biriktirdim Hesaplarıma göre 1 aya motorumu alabilecegim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-askerden-cok-temiz-87388062/detay
Temiz motor al geç bence :bounce: biraz pazarlık yap ama :cat: muhtemelen sahibini tanıyondur
izzet abisi o motor alınmaz.. neden mi aynası yok büyük ihtimalle ergen gençler tarafından kim bilir ne biçimde kullanıldı temizliğine aldan ma o iş 10 tl lik cila sürdüm mü her motor bu temizlikte gözükür benden demesi
tatlı adam motorun içinimi açıp baksın? Dıştan güzel,içini allah bilir. Binmeden,sürmeden bişey denilmez.
Evkur motosiklet kaskımı satıyo:silent: yoksa artık çeyizlik mi sayılıo kasklar.Dogru dedin abi bizim cevre ybr ci zaten tek basıma gidip bakmam anlamamda cok arkadaslarla gidip bakıcam onlar binicek edicek güzelmi deyilmi karar vericez götürüp ustaya baktırıcaz sonra pazarlık yapıp alıcaz öyle dedim
Bugun evkura gittim 125 Tl lik kaska 200 Tl dedi![]()
Evkur motosiklet kaskımı satıyo:silent: yoksa artık çeyizlik mi sayılıo kasklar.
ne yapalım abi ya takılıyoruz buralarda :cherry: nişan falan birşeyler duyduk doğru mudur?selam ybrci bebelerne yapıyonuz?