Merhaba arkadaşlar ya nolcak bu ademin devir saati arkideş? Anlayan bi fikir versin bakkem?![]()
bırak abi yaa. Bu formdan bana hayır yok. Ben cg formundayım. Kimse olsun olmasın farketmez. Ankaradan teo kardeş var formda. Oda geceleri takılıyo benim gibi onla takılırım. Çok efendi bi arkadaş. Tabi burdakilerde aynı ama burda aradığımı bulamadım gibi.sanki. Yaşlı olduk, huysuz olduk, motorumuzu çok övdük olduk, çoluk çocuk kızan olduk. Dün bide başka bi başlıkta mesleğimizle dalga geçildi. Güvenlik olduğum için sanal yaşıyomuşum, güvenlik işi yapıyorum 7 yıldır. Mesleğin nedir diye soruyo dalga geçer gibi. Güvenlik olmak için neler feda ettin, kaç yıl okudun gibi saçma sorulara maaruz kaldım. Yani güvenlik meslek değil, bizde adam değiliz vesselam. Bunlar beni bi günde formdan soğutmaya yetti. Bunu yapanlardan biri formda tanınmış şahıslardan coq arkadaşım. Hiç sataşmadığım,alıntı yapmadığım halde sen sanal alemde yaşıyosun,neyi başardın bugüne kadar gibi bi saçma alıntı cevapla karşılaştım. Malum konu silindi zaten. Bu vesile ile öyle her konuya zıplamama kararı aldım. Arkadaşlarım anlayışla karşılar umarım. Devir saati konusunda cevap vermek zorunda değiller. Ramazan arkadaşımın dediği gibi motorunuzun en iyi ustası kendiniz dir. Sevgiyle kalın.