Buji yuvasından yağ koymak

Arkadaşlar adam buji değişiminde buji yuvasından yağ koydu. makineyi toparlayıp çalıştırdı, sonuç ortalık toz duman. burada amaç ne anlamadım.

[YT]nWYnYOMwvc4[/YT]

bizi motor yapılan arabalarda bu yöntemi uyguluyoruz.... ben motorlardada uyguluyorum..sıfır piston silindirde ilk aşınmayı ilk zedelenmeyi minimum a indirmektir amaç...

arkadaşım motor yapılırsa bunu uygularlar amma buda yalnış çünkü motor yapılırken zaten piston sekmanları yağlıyarak toplanırki bu ilk çalıştırmada ki sürtünmeyi minimuma indirmek içindir yoksa motor yapılırken sen kuru pistonu silindire oturtunmu buji yerinden koyduğun yağ pistonu sekmanı yağlamadan motor bunu dışarıya atar zaten bunun bir anlamı yok

Gereksiz bi hareket olmus. Ne dusunerek yaptigini bende merak ettim.

Buji yuvasından değil,karbüratör hava filtresinin girişlerinden koyuyor.Ayrıca koyduğu madde yağ değil,karbüratör kelebeklerinin temizlemesinde kullanılan bir madde.Bu işlem karbüratörü sökmeden temizleyebilmek için yapılıyor.

Buji yuvasından değil,karbüratör hava filtresinin girişlerinden koyuyor.Ayrıca koyduğu madde yağ değil,karbüratör kelebeklerinin temizlemesinde kullanılan bir madde.Bu işlem karbüratörü sökmeden temizleyebilmek için yapılıyor.
doğru :) dikkat etmemişim.

buji yuvası değil orası, yağlı buji ateşleme yapmaz, o koyduğu yağ değil, ama ne yaptığını da anlamış değilim

demekki neymiş, okumadan yorum yapmayacakmışız :)

Kocaeli İl Temsilcisi
hay allah bende buji yatakları ne kadar değişmiş diye aklımdan geçirdim , bujiler ateşliyor , kelebekler yüksek voltaj, akımı yanma odasına yolluyor , yanma odasındaki yakıt , çayını kahvesini içiyor , biraz yürüyüş yapıyor , sonra ne oluyor ???

motorcu arkadaşlardan cevap bekleniyor :p

hay allah bende buji yatakları ne kadar değişmiş diye aklımdan geçirdim , bujiler ateşliyor , kelebekler yüksek voltaj, akımı yanma odasına yolluyor , yanma odasındaki yakıt , çayını kahvesini içiyor , biraz yürüyüş yapıyor , sonra ne oluyor ???

motorcu arkadaşlardan cevap bekleniyor :p
vidyoyu izlemeden yorum yapmış olabilirler belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar