şaban ustadan klasik makinalara hayat öpücüğü

merhaba sayın arkadaşlar bendeniz tekirdağ çerkezköyden motorcu şaban usta 1980 yılından bu yana 2002 de meslekten emekli olmama rağmen bu işi sevdiğim için yağ kokusundan ve kirinden ayrılamıyorum özellikle eski model makinaların restrason
işleri bu tür işlere özel bir ilgi duyduğum için bu tarihi makinaların yok olup gitmesi beni bir motor ustası olarak üzüyor yurt dışı sitelerde araştırıyorum bu tarih sahnesinde adamlar hiç bir şeyi bizim gibi hurdaya atıp yok etmeyip çalışır durumda tutuyorlar vede nostalji olsun diye bunları bazı günler kullanıyorlar benim koleksiyonumdada bu tarihi eserlerlerden en eski 1937 model makinaya hayat öpücüğü verdim ve çok zevkli bir çalışma oldu bunların fotolarını buradan sizlerle paylaşmayı düşünüyorum zaman zaman
saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

100_1967.jpg

F54

şaban usta merakla bekliyor olacağım
bende kullanılacak hiçbir seyi ıskartaya ayırmam milli servet der restore eder kullanırım.

merhaba sayın arkadaşlar bendeniz tekirdağ çerkezköyden motorcu şaban usta 1980 yılından bu yana 2002 de meslekten emekli olmama rağmen bu işi sevdiğim için yağ kokusundan ve kirinden ayrılamıyorum özellikle eski model makinaların restrason
işleri bu tür işlere özel bir ilgi duyduğum için bu tarihi makinaların yok olup gitmesi beni bir motor ustası olarak üzüyor yurt dışı sitelerde araştırıyorum bu tarih sahnesinde adamlar hiç bir şeyi bizim gibi hurdaya atıp yok etmeyip çalışır durumda tutuyorlar vede nostalji olsun diye bunları bazı günler kullanıyorlar benim koleksiyonumdada bu tarihi eserlerlerden en eski 1937 model makinaya hayat öpücüğü verdim ve çok zevkli bir çalışma oldu bunların fotolarını buradan sizlerle paylaşmayı düşünüyorum zaman zaman
saygılar

merhaba fatih bey merak edersen şu linkten ulaşabilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------

sağol serkan sizlerin beğenisine sunduğum bu klasikleri beğendiğiniz için
motoxteknik

Hocam ellerinize sağlık süper olmuş. Yurt dışında zaten kullandığınız bir alet ne olursa olsun eski ise daha kıymetlidir ve oderece saygınlığınız artar fakat ülkemizde tam tersi ne kadar yeniyse okadar iyi gözüyle bakılıyor malesef. Bende eski bmw lere hastayım şu dünya savaşında falan kullanılanlara:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ustam,dükkanınız Çerkezköy'ün neresinde?
bir çayınızı içmek isterim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TEKNİK MOTOR/ŞABAN İPEK. F.PAŞA MAH. GÜNAYLAR SOK. NO:7 ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ 0282 725 14 46

ZIPPIRMAN arkadaşım ilginizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım bu tanşma faslında bu konuyu açtım doğru yerdemiyiz bilmiyorum amma moderotordan uyarı gelmediğine göre buradada işliebilecez bu konuları tam adresi yukarıda arkadaşımız yazmış doğrudur

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

DSCF1254.jpg

arkadaşlar bu linkten benim diğer projelerime ulaşabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/#!cpZZ2QQtppZZ16

benim başım kel mi bende gelirim şaban ustayla tanışmaya

Moderatör
Şaban usta, hosgeldiniz. Artik forumdan cok gelen gideniniz olur, demedi demeyin :)

100_2012.jpg

Çok güzel fotoğraflar var direk linklerini alabilsem bir çırpıda buraya koyacağım hepsini ama..

100_1971.jpg

arkadaşlar sağolun istiyen arkadaşlar gelebilir burada benim işyerime gelecek arkadaşlara bir sürprüzüm olacak gelince görürsünüz motosiklet dışı yeni bir projem daha var off-road la ilgili

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

DSCF1272.jpg

bunlarda bmw yan replikaları model model

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

DSCF1277.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

fdf.jpg

istanbuldan bir arkadaş bundan istemişti bir ara yapmıya karar verdik amma kısmet olmadı amma bunuda bir gün gerçekleştireceğim kısmetse

2 tane vespayı keserek arka bölümlerine modifikasyonla bu şekil motor yapılabilir :queen:

100_0822.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

100_1148.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

100_0834.jpg

vayy ustam eline emeğine sağlık.. sizin gibi ustaları buralarda görmek insanı onurlandırıyor..sürekli takipte olacağım :)
belki birgün bende çay içmeye gelirim.. saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar