Eyi geceler beyler bende kaçar :king:
hayırlı yolculuklar pampapelùş hoşgeldin ben gidip yatayım yarın ankara yolcusuyum
Bi konjeköre bakmam lazım ozaman. Peki statörün yerini biliyom. Bu konjektör depo altında biyerde sanırsam. Doğrumu?
maxi ölçüm aletim var. Değerler düzgün gösteriyor. Aküdede bi problem yok. Şöyle irilerinden bi devir saati takmam lazım. Bu işi benim çözmem lazım :cat:
zzr 22 bin devirli devir saati lazım bana :cat:
XL beden anlaşırsak neden olmasın yeterki benim ekonomime uysun :cat:moto pantolonu al..kaç bedengiyiyorsun bende sıfır ayarında var bir tane istersen satarım..
AGA PROHEL ALmada ne alırsan al çünkü pek kaliteli değil bütçeyi 200 tl civarına çıkar güzel pantolonlar vardır...
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:59 ----------[/SIZE=1]
Proheller 120-150 TL arası Fatihçim alırsamda ondan almayı düşünüyorum zaten :sunny: ama 200 e çıkamam 200 çok para :cherry: daha bi sürü ekisk var alınması gereken çadır var mesela :bounce:

Günaydınslm arkadaşlar epinize günaydınlar...
bu resim yamaha brezilya sitesinden; lastiğin marka ve desenine baksanıza ne kadar güzel
[url]http://g1206.hizliresim.com/y/2/7btd2.jpg[/url]
neden başka ülkelerin ybr standart lastikleri kaltelide bize sakura cst leri reva görüyorlarr:
şimdi bunu yamaha merkeze iletsen kardeşim ybr buldunda lastiğinimi beğenmiyon derler![]()
Günaydınsadece lastiklermi motorun kendiside ne kadar hoş baksanıza mat siyah renk yuvarlak far ve yan depo karenajları uyum içinde :cat: bizdekiler öylemi ya canım kırmızı rengi ne hale getirdiler 2012 lerde :jocolor:
bizdekilerin far yuvarlak olmadıgı için yamaha yazısı yok eski kasa uzay kafalılardada yoktuaynen yamaha yazısı bile takılı biz ona ayrı para veriyoruz bendede kırmızı var 2012 çok sade..
bizdekilerin far yuvarlak olmadıgı için yamaha yazısı yok eski kasa uzay kafalılardada yoktu
Neyse arkadaşlar ben kaçar :king: bu günümü bebeklerime ayırdımmondimi muayene götürcem bu gün :bounce: salcomada ufaktan bi bakım yapıcam fotoları paylaşırım akşama sayfamız şenlenir :thumleft: