Bu videoyuda koyalım hemenn
Serdal hocam videoyu şu şekilde koyacaksın bak [ Y T ] 9IY53RH5aQs [/ Y T ] aradaki boşlukları kaldırıp
Youtube da ki videonun altından Shareyi tıkladığında / işaretten sonraki kısmını yukarıdaki belirttiğim gibi YT kodlarının arasına koyacaksın o kadar
ben araç cubugundaki video ekleme butonunu kullanıyordum, daha doğrusu kullanmaya ve eklemeye çalışıyordum.
ahanda bakalım anlamışmıyız buda arabanın içinden bir çekim.
[YT]MUbmf20t_E4[/YT]
sanırım bu sefer tamam

savunun cılkını çıkaracagım.

( görmemişin bir kamerası olmuş tutmuş cılkını çıkarmış

)
bu arada yazmayı unutmuşum günün salağı seçildim

nasıl olduğunu anlatayım.
Hakan diye arkadaşım var, benim tüp olayı ilgisini çektiğinden her gördüğünde soruyor nasıl 10 liraya kaç kilometre yaptın falan diye. son üç gündür 150 km yaptım 165 km yaptım gibi cevapları verdikçe oda bende şaşırıyorum. Bugun tam 186 kilometrede gene karşılaştık. gene sohbet yakıt tasarufuna gelmişti. bende bir hava olayı çözdüm artık atomun parçalanmasından sonraki en büyük olay benim 10 liralık lpg ile 200km yapacak olmam dedim. acayip ekonomi yapıyorum olayı aştım artık dedim.
şimdiye kadarki rekorum 150 kilometre idi ki o zaman lpg de ucuzdu. şimdi hem pahalı hemde 186 km oldu dahada 200 kilometreyi görecek gibi dedim.
başka bir sebep olmasın gibi laflamalar esnasında benim saat bozukta olabilir galiba 10 liralık lpg ile 186 km yapmam imkansız dedim. bu işte bir terslik var, olmadı saati söküp bakacagım derken başladı gülmeye. alala dedim neden gülüyorsun. senin motor şimdi eskisindende hızlı gidiyordur ön tekeri küçülttün hava direnci falanda azalmıştır ya dedi. hee dedim gerçekten eskisinden çok daha hızlı artık dedim. hiç aklımın ucundan geçmemişti ama küçülen ön lastik aynı mesafede çok daha fazla tur attığından hem fazla kilometre yazıyor hemde hızı oldugundan hızlı gösteriyor.

bu duruma dikkatimi çekincede 2 gündür bu durumun bana olan etkisini düşünüp düşünüp güldüğünü anlattı. çevremdeki arkadaşlarda sözle ilan edilmemiş de olsa günün salağı ünvanımdan dolayı kutladılar beni. sanırım ön teker rediksiyonunda tadilat göründü.