yahu işin garibi tüm bu cross ve sm lere bakınca gerçekten mondial hertülür geliştirmiş kendini 6 bini veren 1880 daha verir gibi yada2 ci el çok güzel 2004 kle 500 alınır sıkıcı bir durum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
o motoran çok plastik aksamı var hiç hoş değil
. Bu motorun Tekirdağda ne işi var ben de bilmiyorum.!
istanbulda olsam , gidip bakardım makineyeNasıl bir cevap bekliyorsun ? Dürüst ol :queen:
Yanlız ben hala olayın şokunu yaşıyorum. Biz burada yazmadığımızı bırakmayalım, adam 5000 km yi devirmiş motorla :mrgreen: Ulan kim sokmuş onu TR ye peki :silent:
(ilan da ayrı bir güzel, adı apollo değil apolo, ilan verildiği kısım kimsenin bilmediği bir marka...vs, vs,)
Beyler buyrun size RX 250 ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-apachi-apolo-250-rx-2011-croos-85649879/detay
Bu alet niye 2010 öncesi modellerini getiriyorlar diye ilk önce Asyaya kızdığımız RX250 modeli. Yurt dışında Orion yada Apollo adı altında satılıyor. Bu arkadaş da apollo adı altında, apachi kısmında ilan vermiş. Bu motorun Tekirdağda ne işi var ben de bilmiyorum. Ama bunun Asya'nın getireceği model olmadığını iddia eden varsa resimleri dikkatli incelemesini istiyorum. Ta kendisi...!!!
Transalp-Bmw f650 bunlar işini görür@Syanur, Ya biraz eksik yazdım galiba ben Sakarya' dan Çanakkale ye gidip oranın dağlarını gezicem demek istemiştim ama beceremimişim![]()
Nasıl bir cevap bekliyorsun ? Dürüst ol :queen:
Yanlız ben hala olayın şokunu yaşıyorum. Biz burada yazmadığımızı bırakmayalım, adam 5000 km yi devirmiş motorla :mrgreen: Ulan kim sokmuş onu TR ye peki :silent:
(ilan da ayrı bir güzel, adı apollo değil apolo, ilan verildiği kısım kimsenin bilmediği bir marka...vs, vs,)
Motorsuzluk insanın başına bela arkadaş baksana kaç aydır aranıpda bulunmayan motoru sahibinden'de bulmuş çıkarmış adam helal olsun :queen: