Kayseri'den selamlar...

Merhaba ben Kayseri'den Mehmet (26). İlk olarak ehliyet alırken kullandığım scooter tarzı motosikletle başladı motosiklet macerası. Daha önce hiç motosiklet kullanmamıştım ama şimdi cross tutkusuyla devam ediyor. Yarışlara katılmayı düşünüyorum. Tabi ki yeni olduğum için sürekli forumu okumaya çalışıyorum. Öncelikle motosiklet seçimi konusunda desteklerinizi bekliyorum. Paylaşımda bulunan herkese çok teşekkürler :wiinkk:

Teşekkür ederim, hoşbulduk. Askerliği Dalaman'da yapmıştım ben de. Motosikletin tam yeri o taraflar ;)

oooo memleketimde yaptın yani askerliği :) tabi yeridir ya, yaz sezonu uzun, şartlar elverişli ve ulaşım pahalı :) hoşgeldin...

neresinden kaserinin bende kaserdnm :queen:

Hisarcıklıyım ben aslında Asarcıklı derler :queen: Sen niresindensin hemşerim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------

oooo memleketimde yaptın yani askerliği :) tabi yeridir ya, yaz sezonu uzun, şartlar elverişli ve ulaşım pahalı :) hoşgeldin...

Vallaha askerlik psikolojisiyle bir daha gelmem diyodum Dalaman'a ama şimdiden özledim be kardeşim :queen: muhteşem mekanlar var ama kıymetini bilemedik işte :pale:

Hisarcıklıyım ben aslında Asarcıklı derler :queen: Sen niresindensin hemşerim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------

Vallaha askerlik psikolojisiyle bir daha gelmem diyodum Dalaman'a ama şimdiden özledim be kardeşim :queen: muhteşem mekanlar var ama kıymetini bilemedik işte :pale:

Güzeldir tabi ya. Türkiyenin cennet köşesi :cat: 49 adet mavi bayraklı koy ve nice yerler daha bir ara gitde baştan sona gez :thumleft:

Gümüştekin abi öncelikle hoşgeldin:) Yarışlara katılmayı düşünüyorum demişsinde burda nerde yarış oluyo ki?

Hoşbulduk kardeşim benim ;) Aslında burda yapılmıyor biliyorum ama, harika parkurlar var buraları tanıtıp yarış takvimine aldırabiliriz diye düşünüyorum. Öncelikle birkaç kişilik grup kurmak gerekiyor. Ondan önce de tabi ki benim motocross'a başlamam gerekiyor :queen:

Valla abi facebook u da yok numarası da. Şimdi samimiyetimiz de yok ismini bile bilmiyorum sadece ehliyet almaya birlikte gitmiştik o da motoruyla gelmişti hoş duruyodu motor öyle diyim:) ama bilmiyorum aktif olarak kullanıyo mu napıyor ne ediyor:silent:

Hosgeldin hemşerim :) Motoru satmasam sana eşlik ederdim ama sezon bası sattım maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar