Ön çamurluğumu çizmişler...

Öncelikle herkese selamlar,
Bugün dikkatimi çekti ön çamurluğuma + şeklinde çizik atmışlar. Pek derin değil gibi ama hafif tırnak takılıyor. Ufak bi sorun gibi gözükse de motordan soğumama ramak kaldı, her saniye göz göze geliyoruz. Sizden ricam kendi imkanlarımla bu soruna nasıl bir çözüm bulabilirim? Bir ürün bir uygulama ne önerirsiniz? Pasta cila yapmak sanırım kapatmayacak çünkü dediğim gibi tırnak takılıyor hafifte olsa. Şimdiden teşekkürler...

pasta+ cila öneririm. bi miktar düzelir. ancak geçmezse, lokal boya yapıp (çok ince resim fırçasıyla), pasta yapmanı öneririm. en azından çiziği gözükmez...

Önerileriniz için sağolun. Alternatif yok sanırım pasta cila yapmaktan başka :)

benimde ön çamurluğuma afedersiniz balgam atmıştı birisi. nasıl bir ruh hastalığıdır, nasıl birşeydir anlayamıyorum.

Çay içiyordum, içmeyim bari... :)

pardon:)

Ya bu arabalar için çizik kapatma kalemi vardı reklamları oluyordu. Onu deneyen var mı? Benim de depoda irili ufaklı çizikler mevcut. Boya işi yapılsa, hem renk tutmayacak, hem de masraflı olacak... Şu ürün mesela;
http://www.tvshop.com.tr/?urun-3406...-Kargo-Bedava--Hologramli-Orijinal-Urun-.html

tamda bundan var bende. ince çizikleri yok ediyor, orta boyuttakileri biraz yok ediyor, kalınlara etkisi yok.

Sağolasınız, benim depodakilerin çoğu ince, cila çiziği... İşimi görecek galiba bir deneyeyim... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar