Abim kaza yaptı

bpk

Hayırlı günler dilerim öncelikle sayın mt ailesine . Dün öğlen saatlerinde abim Yalova'dan Bursa istikametine doğru yola çıkmış arabasıyla . 95 km/h hızla giderken sağ tarafında bir motosikletli arkadaş ve önünde dangalak bir araba varmış . Tam terminalin oraya geldiği anda terminale dönmek üzere önündeki araba sağa sinyal vermiş , tam geçerken sağ şeride birden karar değiştirip sola atlamış tekrar ve frene basmış . Sağa geçeceğini düşünen abim süratini artırdığı için adam birden sola atlayınca sağa kırarak kurtarmak istemiş fakat sağındaki motosikletli arkadaş gelmiş aklına olacaksa arabaya olsun diyerek öndekine bindirivermiş . Bindirdiği adam hızla uzaklaşmış abim ve motorcu arkadaş durmuşlar kenarda kısa bir konuşmanın ardından biz olay yerine intikal ettiğimizde motorcu arkadaş motorunu çalıştırmış gidiyordu konuşma fırsatı bulamadım . Ama abimin konuyu aktarmasından sonra kendisine binlerce kez teşekkür ettiğini öğrendim . Abim bana olayı anlatırken sağından geçseydin ya dangalağın dedim motosiklet vardı oğlum sende motor kullanıyorsun Allah korusun çocuğun başına bir şey gelse ailesi perişan olur olan arabaya olsun cana birşey olmasın demesi beni çok duygulandırdı açıkcası . Uzun zamandır hep motosiklet kazası okuyorduk bu forumdan ve böyle gerçekten bilinçli bir şoförün olması , can yerine mala gelsin deyipte motosikleti koruması adımıza güzel birşeydir bence . Ve bunu yapanında öz abim olması beni çok gururlandırdı . Sizlerlede bu durumu paylaşmak istedim :) Sağlıcakla kalın tekeriniz düz bassın :)

birçok insanın düşünmeyeceği veya düşünemeyeceği bir davranış gerçekleştirmiş,tebrikler.
Abine bizlerinde teşekkür,sevgi ve selamlarımızı ilet.

Motosikleti aklında tutup bu şekilde davranması çok güzel, bunu yapmayacak kişiler malesef çok
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun, abin en güzeli yapmış. Abin yerinde olsam motorcuya beni bekle, şu hıyarı yakalayıp güzel bi benzettikten sonra gelecem derdim.

geçmiş olsun inş. her araba sürücüsü abin gibi düşüneli olur

Geçmiş olsun.
Düşünceli bir insanmış, Allah kaza bela vermesin.

Çok geçmiş olsun,allah beterinden saklasın.Yalnız benim anlamadığım konu,abiniz öndekine çarpıyor ve buna rağmen öndeki kaçıyor mu?Bu nedir ya öndekinde de hasar var ve yine de kaçıyor.Ne enteresan insanlar varşu alemde.

vallahi helal olsun...kaçan lavuğun plakasını almamışmı?adamın kaçması şaşırtıcı :cyclopsan gerçi arkadan abin vurduysa suçlu o sayılacak büyük ihtimalle...umarım fazla bir hasar yoktur...

vallahi helal olsun...kaçan lavuğun plakasını almamışmı?adamın kaçması şaşırtıcı :cyclopsan gerçi arkadan abin vurduysa suçlu o sayılacak büyük ihtimalle...umarım fazla bir hasar yoktur...
İşte o yüzden diyordum,arkadan kendisine çarpan araç olmasına rağmen kaçmış ya.İlginç.

bpk

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar öndeki araba sanırım suçlu olduğu için kaçmış . Araba Mercedesmiş vallahi ona binen adam polisle uğraşmak yerine kaçma gereksinimi hissetmiş lavuk herif . Çünkü kendisi suçlu , abim bir garip gidiyordu demişti zaten . Bizim arabanında kaputu kalktığı için ne plakayı alabilmiş ne de peşinden gidebilmiş yoksa adım kadar eminim gider yakalardı :) Ama olan olmuş artık kimsenin canına zarar gelmedi ya bu en iyisi . Arabada da özel kasko olduğundan çok sıkıntı olmadı şuan garajda bekliyor yakında yapılacak kasko tarafından .

Geçmiş olsun.
Abiniz çok düşünceli davranmış, teşekkür etmek lazım, trafikte böyle insanların olduğunu bilmek güzel :)

Çok geçmiş olsun Batuhan.. Abine de böyle bir davranış gösterdiği için çok teşekkür ediyorum RABBİM beterinden korusun..

çoğu kişi motoru akılda tutmayı bırak orda olduğunu bile farketmezdi.

bursa termınal den sonra asmerkeze gelmeden mobeseler oradan cıkartılır kacan araba plakasını trafıkten arastırmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar