motor yeni 2 hafta oldu alalı depoyu fulledim 2.kez şimdi yeni 1 dişe düştü benzin 338 km'de normal mi ki?rodajda diye mi böyle?
motor yeni 2 hafta oldu alalı depoyu fulledim 2.kez şimdi yeni 1 dişe düştü benzin 338 km'de normal mi ki?rodajda diye mi böyle?
en devirli kullandım derken? 7 de 8 de mi attın yoksa 4-5 gibi mi
4-5 devirde hiç sürmedim,normalim 6-7 devirdir.Devirli kullandım dediğim ise her,fırsatta bastım neredeyse,7-11 devir sürmüştüm o zaman.
rodajda olsun olmain zararli degil mi makinaya
agırlık ve ısınma farkı var.ıcersındekı yapı aynı oldugu ıcın , ses aynı
dbkıller sart evet.ben bugun yaptırdım.oldukca memnunum.daha tok ve kısık bır sesım oldu.rahatca basabılıyorum artıkhem de rolantıdekı o cok hosuma gıden homurtu ve ara gazım hala duruyor.
Ön camdan gelen zangırtıyı kesebilen var mı,ben konsolun orayı söküp,camla plastik arasına kalın çift taraflı bantlar takarak çözmeyi denedim ama işe yaramadı.Aslında duymuyorum ama bazen otoparkta kasksız filan sürünce bariz bir zangırtı var ve can sıkıyor.
motorlara siyah camı hiç yakıştıramıyorum nedense
Ben alıştım artıkSenin ön cam siyah mı ? Ben şeffaf yapmayı düşünüyorum arabalardaki cam filmlerinden biraz daha açık renk olsun istiyorum ama nasıl yapabilirim acaba ?
http://www.fastbikebits.com/shopimages/products/normal/dub-bub-cbr125r.jpg
Şöyle bişey olsun istiyorum hemen hemen
Beyler acaba egzost kapağı için siyah karbon kaplama yapan varsa nasıl yaptığını yazabilir mi , şu an uğraşıyoruz ama hep bir potluk oluyor daralan kısmında, bilgisi olan acil yardım edebilirse sevineceğim![]()
Ön camdan gelen zangırtıyı kesebilen var mı,ben konsolun orayı söküp,camla plastik arasına kalın çift taraflı bantlar takarak çözmeyi denedim ama işe yaramadı.Aslında duymuyorum ama bazen otoparkta kasksız filan sürünce bariz bir zangırtı var ve can sıkıyor.
6000-9000 arası motora yüklenince oluyor zangırtı ama normal sürüş sırasında motor,rüzgar ve yol gürültüsü arasında hiç rahatsız edicek bi durum olmuyor
Onu bende biliyorum,aramızda çözüm bulan varmı diye sordum.