- Konu Yazar
sabahtan faceden engin abi gezi yapıyormuyuz diyince evet dedim sapancada istanbuldere köyüne gidicektik öyle karar verdik buluşma yeri kararlaştırıldı ve yola çıktık sonra karasu istikametine dönüp limanderede kavurmaları götürdük ben iki tabak kavurma az pilav su tatlı ile midemi mükafatlandırdım sonra dönüş yolunda sakaryanın içinde bulunan 150 yıllık mekanda kahve içtik sağolsun esnaf tanıdı bizi ve motorlarımızı değiştirdiğimizi bile söyledi biz gittiğimizde elektrikler yok dedi sohbet sırasında elektrikler geldi ve ağız tadıyla kahvelerimizi yudumladık esnaflığı için kendisine teşekkür ederim sonra dönüş yoluna geçip piyerlottide yorgunluk çayı içtik sonra helalleşip evlerin yolunu tuttuk bu gezide can dostum engin abime yani ihtiyara çok çok teşekkür ederim bu devirde kadim dost kolay kolay bulunmaz
herekede kahve molası
pek iç açıcı değil
istanbuldere köyü yoluna döndük biraz tut yedik ne hikmetse olmuşları baya yurıdaki dallarda kalmıştı
süslü
istanbuldere deki mekan baya kalabalıktı düğün yemegi vardı bizde ani kararla limanderede kavurma yemeğe sürdük
sakarya çıkışı benzin aldım yaklaşık km de 0,206krş yakmış
çok tatlı yorgunluk
herkese kazsız sürüşler
herekede kahve molası
pek iç açıcı değil
istanbuldere köyü yoluna döndük biraz tut yedik ne hikmetse olmuşları baya yurıdaki dallarda kalmıştı
süslü
istanbuldere deki mekan baya kalabalıktı düğün yemegi vardı bizde ani kararla limanderede kavurma yemeğe sürdük
sakarya çıkışı benzin aldım yaklaşık km de 0,206krş yakmış
çok tatlı yorgunluk
herkese kazsız sürüşler