güle güle kullan eray..yine siyahtan vazgeçmemişsin

selesi falan çok güzel ve rahat gçrünüyo..
diger naketler gibi degil..
gücü torku nasıl ??
sağol ümit kardeşim darısı başınıza inşallah

motor daha evvel bahsettiğim gibi sesi inanılmaz güzel sanki daha büyük cc li makina gibi ses çıkartıyo

selesi geniş ama biraz sert uzun yolda ne yapar bilemem, torku gayet başarılı özellikle driftten sonra gaz açınca geriye doğru yaslıyo insanı :wiinkk:
siyah almamın sebebi kırmızı ilk versiyon korkusu kırmızıları ilk versiyon olarak görüyor tüm motorcular ve ön yargıyla yaklaşıyolar bende dahil o yüzden siyah aldım ki zaten her halukarda siyah alırdım seviyorum çünkü

biraz titreşimi var ama daha rodajda ondan olabilir. bi de sanırım ön fren disklerim eğri ön freni sıkınca abs gibi oluyo motor fren sıkıp sıkıp bırakıyomuş gibi oluyo ki bu hiç iyi gelmedi bana çnkü ön fren tekeri bi kitliyo bi freni bırakıyo bu da çok tehlikeli :farao:
en kısa zamanda senin ustaya gidelim de baktıralık ona
tam süper olur çünkü bunun aynalarını hiç beğenmedim :jocolor:
---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
tamamen zevk meselesi kardeşim

bana göre eğer o kırmızı detay olmasaymış motor çok soğuk olurmuş kırmızı fark katmış ben böyle düşünüyorum yani senin nikelaj fitiller gibi :wiinkk:
mesela şimdi jant şeritlerini kırmızı düşünmeye başladım beyaz yerine acaba nasıl olur :wiinkk:
ama dediğin gibi aynalar drift aynası olsaymış tadından yenmezmiş en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum ekonomimi toparlarsam eğer