Forumda yeniyim
Yıllardır motor kullanıyorum fakat hep scooter kullandım, hiç vitesli kullanmadım. 3 senedir Kymco People S200 kullanıyorum, 1 senedir artık bir değişiklik yapmayı ve vitesliyi denemeyi istiyordum. Cuma günü Kymco mu sattm. Kafamda Cbf 150 yada Ybr 125 almak vardı. Cb 125 bilmiyordum görmemiş ve duymamıştım, bir arkadaşım internette fotoğrafını gösterdi. İlk görüşte görüntüsünü beğendim, burada okuduğum yorumlarda tipini beğenmeyenler var fakat bu zevk meselesi kişiye göre değişir.
Fiyatıda cazip geldi, sonra cumartesi sabah yorum okumak için internete girince bu foruma ulaştım. İlk okuduğum yorumlar pek olumlu olmadığ için canım sıkıldı fakat devam ettiğimde ısrarla tavsiye eden yorumlarla da karşılaştım, açıkcası kafam karıştı ve kendim deneyip test etmeye karar verdim.
Bir kaç bayi aradım fiyat aldım en uygun fiyat veren bayi aynı zamanda bana en yakın bayi oldu.
Bende hiç canlısını görmediğim için hem canlı canlı görürüm diye bayiye gittim, canlısıda gerçekten insanı cezbediyor.
Sonuç olarak Ümraniye D&B motordan plaka ruhsat işlemleri bana ait olmak üzere 3320 TL ye aldım.
Ben beyaz aldım çünkü beyaz daha çok hoşuma gitti, zaten bayilerdeki stok durumundan en çok satılan rengin beyaz olduğu anlaşılıyor.
Bu arada ben motoru hız için veya hava için kullanmıyorum, trafikte rahat etmek için ve iş ev arası kullanıyorum onun için bu motor benim için ideal diye düşünüyorum.