Garanti süreci ile ilgili...
Sayın yetkili,
Bu kullandığım ilk motorum değil ama inanın lanet ettim bu kadar kişiye özel garanti süreci süren bir kuruluş olamaz. Garanti dediğiniz şey neyi kapsıyor? Motorum garantisi var diye sevinmeyim boşuna.
Sabit AKSU
From: STKanuni Müşteri Hizmetleri [mailto:
[email protected]]
Sent: Wednesday, May 30, 2012 10:02 AM
To: Sabit Aksu
Subject: Sabit Aksu
Sayın Müşterimiz,
Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; başvurunun red gerekçesi servisimize bildirilmiş olup, arzu ederseniz servisimiz ile irtibata geçerek konu hakkında gerekli ve detaylı bilgileri alabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
S&T Kanuni Müşteri Hizmetleri
KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.
Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii
34940 Tuzla / İstanbul
Tel: 800 261 33 43
Tel: 216 581 21 81
Faks: 0216 304 05 57
Web:
www.stkanuni.com.tr
From: Sabit Aksu
Sent: Wednesday, May 30, 2012 9:39 AM
To:
[email protected]
Subject: RE: Sabit Aksu
Sayın Yetkili,
Henüz 6300 km de olan garantisi devam eden, Yetkili servisinizin parça sorunudur dediği bir parçayı incelemeden neye istinaden RED ederisiniz? Kaza, çarpma gibi bir sorunu olmadan bozulan ayıplı ürününüzü ben neden maddi olarak karşılıyorum.
Tekrar dile getiriyorum gerekli işlemin garanti kapsamından değişmesini talep ediyorum.
Saygılarımla,
Sabit AKSU
From: STKanuni Müşteri Hizmetleri [mailto:
[email protected]]
Sent: Wednesday, May 30, 2012 9:32 AM
To: Sabit Aksu
Subject: Sabit Aksu
Sayın Müşterimiz,
Öncelikle STKanuniyi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; aracınız için yetkili servisimiz Motopark 25.05.2012 tarihinde garanti kapsamında gerekli olan parçaların başvurusunda bulunmuş olup, ilgili birimler tarafından red edilmiştir. Buna istinaden arzu ederseniz aracınız için gerekli olan parçaların ücretli olarak siparişini verebilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
S&T Kanuni Müşteri Hizmetleri
KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.
Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii
34940 Tuzla / İstanbul
Tel: 800 261 33 43
Tel: 216 581 21 81
Faks: 0216 304 05 57
Web:
www.stkanuni.com.tr
Sent: Wednesday, May 30, 2012 8:56 AM
To:
[email protected]
Subject: RE: Garanti Talebindeki saçmalık
İyi Günler;
Daha Koreden cevap geliyor siz cevap veremiyorsunuz!... Bu kadar mı acizsiniz bir mail atamıyorsunuz.
Sabit AKSU
Sent: Tuesday, May 29, 2012 3:51 PM
To: '
[email protected]'
Subject: Garanti Talebindeki saçmalık
İyi Günler,
Henüz 6300 km olan garantisi devam eden motorumun arka amortisörü patmıştır. Moto Park servisi aracılığı ile garantiden değişmesi üzerine talepte bulundum nasıl bir zihniyettir ki ustanızın garantiden değişmesi gerekir dediği bir parçayı bakmadan garanti dışı kullanıcı hatası dersiniz?
Bozulan parçanın garantiden değişmesini talep ediyorum.
İyi çalışmalar,
Sabit AKSU