hocam benim sana söylediğim tek şey neden asya ya kızıyosun geçen sene kubada aynı şeyi yaptı bundan bahsediyorum. Senin şu anda altında motorun olması bu gerçeği değiştirmiyor. (hoş sende motoru alalı 2-3 hafta olduki beklememek için ambardan aldın) (ek: Yeni model dediğin motoru geçen sene tanıttılar hocam öyle tanıtıp başka model getirdiler
) Yani zaman zaman firmaların ithalatında böyle sorunlar çıkabilir bu firmaların bi cacık olmayacağı anlamına gelmez. Bu neredeyse her firmanın başına gelmesi muhtemel bir durum. Zaten adamlarda mayıs ayı demişler sitede yalan söylememişler ki bu belki haziranın ilk haftasına sarkar belki sarkmaz. Neden böyle bir tepki gösterdiniz onu merak ettim. acemi bir üye değilsiniz böyle çıkışlar bence gereksiz o yüzden sizinle tartışma içine girdim kırmak istemedim kusura bakmayın.
benimde tartışmak gibi bir niyetim yok.sonuçta bende kullanıcıyım ve hiçbir firma ile bir bağlantım yok.bu tepee modelini bende merak ediyordum ve belki zamanında getirselerdi şuan almış bile olabilirdim.fuar'dan sonra internet'de ilanlarını koydu bayii'ler ve bende doğal olarak aradım sordum,çünkü ilan verilmiş,demekki motor gelmiş bayiilere dedim ama aldığım cevap mart sonu gelecek dendi,mart bitti başka bir bayii'ye sordum oda Asya Motor'u aradı ve nisan sonu cevabını aldık.peki ben onlara inanıp para verseydim ne olacaktı?sabırlıysam hala bekliyor,değilsem paramın iadesini isteyecektim.şu an mayıs ayıda bitiyor ve hala motorları gören eden yok,bu yüzden insanlar başka modelleri tercih ediyor ve bu bence Asya Motor'un büyük bir ayıbıdır.bildiğim kadarıyla motoran'da 2 cross modeli çıkardı ve şuan piyasa'ya sürmüş durumda.başka firmalarda var tabi hatırlayamadığım.şimdi umarım neden tepki gösterdiğimi anlamışsındır...