Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a cümeat..haydin namaza uyun imama :)

Vayy tinerci tayfası neyapıyonuz yaww,çete başı kurayda gelmiş geri :)
HoŞgeldin hellaaaaam kuray,burda ne güzel muhabbetler dönüyormuş boyle :)

Hellam;batı ve orta karadenizde herhalde,galiba gibi kelimelerinin karşılığı olarak kullanılır adem80 :)

günaydın arkadaşlar cümleten kandiliniz mubarek olsun

eyvallah fatihim seninde kandilin mübarek olsun... pis salkano seni, çinli fason motorcu... çakma ybr ci :queen: :pl:

S.a cümeat..haydin namaza uyun imama :)

Vayy tinerci tayfası neyapıyonuz yaww,çete başı kurayda gelmiş geri :)
HoŞgeldin hellaaaaam kuray,burda ne güzel muhabbetler dönüyormuş boyle :)

Hellam;batı ve orta karadenizde herhalde,galiba gibi kelimelerinin karşılığı olarak kullanılır adem80 :)

eyvallah abi... kartal yuvaya döndü.. inan hiç bişey değmiyo... zaten tavşan dağ misali olduğunu söylediler... bende dünyaya yalnız geldim yanlız ölecem... gerisi yalan rüzgarı :mrgreen:

sen de bana mı diş biliyon kanka:) haftasonu şu lastiği alıyım diyom len ne diyon? benim çıkan arka lastiği de maxiye yollarım en azından işini görür şimdilik olur mu?

ne lastiği ulem... haberim yok ..bi de bakim :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adem80 abi şu lastikler var bende çok memnunum tavsiye ederim taksitlede alabilirsin ben o yüzden almıştım 8 taksit peşin fiyatına :)

http://www.anesmotor.com/?urun-1385-Pirelli-Duraction-CBF-150-On-Arka-Takim.html

Fatih bu lastiklerin ıslak yol performansı ve virajlarda yol tutuşu nasıldır..

eyvallah fatihim seninde kandilin mübarek olsun... pis salkano seni, çinli fason motorcu... çakma ybr ci :queen: :pl:

eyvallah abi... kartal yuvaya döndü.. inan hiç bişey değmiyo... zaten tavşan dağ misali olduğunu söylediler... bende dünyaya yalnız geldim yanlız ölecem... gerisi yalan rüzgarı :mrgreen:

ne lastiği ulem... haberim yok ..bi de bakim :cherry:
Anlaşıldı merkez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar