ne var yahu bu yeni kasada hiç güzel degil :thumleft::thumleft:
İşte dediğim gibi herkesin düşüncesi farklı
ne var yahu bu yeni kasada hiç güzel degil :thumleft::thumleft:
şaka ya yeni kasa güzel tek sevmedıgım tarafı ekzoz kısmı.bizim kasa 600 e benzıyor diye hosuma gidiyor ama yenı kasaya göre küçük kalıyor.
Eski kasanın zaten 2010 modeli alınır bana göre alınırsa o da o farları için.2009 ve öncesi hiç tarzım değil.
aynen bu arada tiger egzoz al senı gerçekten çok hoş
Engin arkadaşım motorun güzel hoş ama,kendi görüşüm bana göre o motoru 6000 e asla satamazsın.İstediği kadar aksesuar olsun üstünde bunlar aksesuarların 0 parasını göstermez.Zaten ayna da yok,satarken veriyo olabilirsin aynayı ama ben olsam aynasız kullanılmış motoru almam.Dediğim gibi benim şahsi fikrim.Sonuçta ne kadar aksesuar olursa olsun 2. el.Ve sonuçta üstüne yeni bir model çıktı ve daha çok tutuldu eski kasaya göre.Senin motorun temizinden şu an için konuşuyorum 5100 e gider,en fazla oda.
Aldım kargoda gelmesini bekliyorum hala..
Benim egzost geldi bakalım bugün taktırabilcekmiyim.
hepsindede sorun varsa hepsininde garantiden değişmesi lazım. değişen parça aynı olduktan sonra yine ses gelir.Evet hepsinde var bi sorun.Dilerse garantiden değiştirebilir.Bi arkadaşımız değiştirmişti forumdan ama yine başlamıştı ses.İnsanı gıcık ediyo ama sorun değil
hayırlı olsun , güle güle kullan.Ne kadar tuttu dip toplamda ?
carbon olsa dahada güzel olurmuş sanki :bounce:
750 tl gibi bi rakamı vardı full carbonun.Beni aşar