Motor sanzımanı ve fites pedalı

Arkadaşlar ben merak ediyorum fites bedalı çift olan manual motorlarda tek pedala kolayca çevirebilirmiyiz yoksa sanzumanı tamamen deişttirmek mi gerekir şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar ben merak ediyorum fites bedalı çift olan manual motorlarda tek pedala kolayca çevirebilirmiyiz yoksa sanzumanı tamamen deişttirmek mi gerekir şimdiden teşekkürler

arka basamağı kes veya tek önden değiştirmeli pedal tak. Şanzumanı oynamaya gerek yok

Dostum 1. fites değil vites 2 bedal değil pedal adem80 arkadaşın dediğini uygulayabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Agır Fail olmuş bu cümle :S Fites Bedalı

_w_

Şanzımanı ve moturu dağıtmana gerek yok. Takımları al ve bedaldaki o golu sök. Sonra tekrar öteki golu dak. Civataları da sıkdınmıydı tamamdır. Artık fites bedalını gullanbilirsn.:cherry:

ama tek pedallı vites ile çift pedallı arasında fark vaar çiftlide aşağı indirdikçe vites artar ama teklide yukarı çektikçe bu fark ne olcak

Medeni bence otur motorun basina bikac saat seyret elinle felan bir dene. Kacramaya anlamaya calis.
Sonra gel buraya yazdiklarini bir daha oku. Eger yazdiklarin sana komik geliyorsa sorun yok. Eger komik gelmiyorsa iste asil sorun ozaman .( ozellikle son yazdigin)

Medeni bence otur motorun basina bikac saat seyret elinle felan bir dene. Kacramaya anlamaya calis.
Sonra gel buraya yazdiklarini bir daha oku. Eger yazdiklarin sana komik geliyorsa sorun yok. Eger komik gelmiyorsa iste asil sorun ozaman .( ozellikle son yazdigin)

:flower::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar