antalya çıralı - olimpos -adresan gezisi

slm arkadaşlar 2 hafta önce gezdiğimiz gezi resimlerini paylaşayım dedim sizlerle alanyadan 3 arkadaş antalyaya geldik ve oradan da 2 abimizle beraber çıktık yollara

ve antalyada buluştuk yola çıkmadan resim çekinelim değil mi

Uploaded with ImageShack.us

mustafa ve çetin abilerim

tekirovaya geliyoruz istanbuldan bir abimiz çalışmaya başlamış burada onu ziyaret ediyoruz

gördüğünüz gibi resimde çıralı yanartaş yoluna sapıyoruz taşların arasından ateş çıkıyor :D

ve motorları bıraktık yürüyerek çıkıyoruz yanar taşın oraya ve yol bizi baya yordu birimiz yarı yolda pes etti kaldı gitmedi

işte yanartaşlar

çıralıdan dönüşte oturuyoruz artık az dinlenelim değil mi

burada otururken bir arkadaşımıza telefon geliyor ve geri gitmesi gerekiyormuş açilen ve bizden ayrılıyor ve yola çıkıyor biz gezmeye devam ediyoruz olimposdaki ağaç evlere geliyoruz sırada

şerifin yeri varmış çetin abi tanıyormuş karnımızda acıkmıştı zaten oturma kararı aldık

mustafa abi ile çetin abi ağaç evleri gezmeye devam ediyorlar

eski bmwler antika niyetine sergilemişler :D

oradan çıktıktan sonrada adrasan sahiline indik

yollarda pek çekemedik resim yanar taş ve yemek molası bizi baya bir oyaladı onun için dönüşte hep baya hızlı geldik yolarda durmadık sonuçda antalyadan sonra bir 135 km daha bizim yolumuz var ekstra bikaçda video var onlarıda atayım arkadaşlar

http://www.izlesene.com/video/arkadaslarimin-motorla-gecisi/6193657

http://www.izlesene.com/video/motorcu-arkadaslar/6193747

http://www.izlesene.com/video/cirali-yanartas/6193715

http://www.izlesene.com/video/cirali-yolundan/6193713

en son videoda çıralı yanar taşda yanan taşların videosu :D

http://www.izlesene.com/video/cirali-yanartas/6193659

vayyy fati abime bak :) yanar taşları ve sahili tutdum şekil yerler :) kıymetini bil :p

Güzel bir gezi olmuş. Bende canım sıkıldığında Antalya'ya veya Gazipaşa'ya gidiyorum ama sizinki gibi bir gezi var benimde aklımda. Olymposta 1 gece konaklıyarak çevreyi bir güzel gezmek istiyorum.
Güzel gezi, güzel fotolar )) Yenilerini bekleriz..

wayyy salkano.... ne güzel yerler ya ... yine depreştim.. tekerinize sağlık... bizde burada fabrika dumanları ile yaşam mücadelesi veriyoruz :queen:

vayyy fati abime bak :) yanar taşları ve sahili tutdum şekil yerler :) kıymetini bil :p

tam senlik yer murat buraları :p

Güzel bir gezi olmuş. Bende canım sıkıldığında Antalya'ya veya Gazipaşa'ya gidiyorum ama sizinki gibi bir gezi var benimde aklımda. Olymposta 1 gece konaklıyarak çevreyi bir güzel gezmek istiyorum.
Güzel gezi, güzel fotolar )) Yenilerini bekleriz..

teşekkürler abi bizim genelde artık yaz geldi gezilerimiz oluyor pazarları eğer sizde boşsanız beraber gezebiliriz tanışmakta isteriz musaitseniz

wayyy salkano.... ne güzel yerler ya ... yine depreştim.. tekerinize sağlık... bizde burada fabrika dumanları ile yaşam mücadelesi veriyoruz :queen:

sağol koray abi antalyanın güzelliği işte bu zaten sende biliyon yaşamış biri olarak :D

tam senlik yer murat buraları :p

teşekkürler abi bizim genelde artık yaz geldi gezilerimiz oluyor pazarları eğer sizde boşsanız beraber gezebiliriz tanışmakta isteriz musaitseniz

sağol koray abi antalyanın güzelliği işte bu zaten sende biliyon yaşamış biri olarak :D

aynen fatihim antalya harika bi şehir... az gazlamadım oralarda :mrgreen:

fatih helal olsun valla...sen haber verme zaten...
neyse yavaşlatıpta yolda asabınızı bozmayayım...sağlıcakla kal...

Çok güzel bir gezi. Haziranın 10u gibi aynı geziyi bende yapmayı planlıyorum.

vay alanyalı hemşerim çok güzel gezi yapmışsınız . içim gitti antalyanın eşsiz doğasını görünce özlemişim oraları.
allah izin verirse yaklaşık 1 ay sora orda olacağım .eh artık bizi de götürürsünüz gezmelere.

Motosikleti bunun için seviyorum...
Paylaşım için teşekkürler...

güzel gezi olmuş, Allah yenilerini nasip etsin. geçen sene gitmiştim oralara adrasan olimpos falan, fethiye ölüdenize kadar gazladık

fatih helal olsun valla...sen haber verme zaten...
neyse yavaşlatıpta yolda asabınızı bozmayayım...sağlıcakla kal...

hakan abi sağol yaa dediğin gibi sebepten dolayı demedim zaten bizde dönmemiz akşam 9,30 u buldu seri gitmemize karşın ama inş. bir dahakine gideriz beraber

Çok güzel bir gezi. Haziranın 10u gibi aynı geziyi bende yapmayı planlıyorum.

sağol kardeş sende gidersin inş. çok güzel yolları harika virajlı bol bol :D

vay alanyalı hemşerim çok güzel gezi yapmışsınız . içim gitti antalyanın eşsiz doğasını görünce özlemişim oraları.
allah izin verirse yaklaşık 1 ay sora orda olacağım .eh artık bizi de götürürsünüz gezmelere.

sağol abi aybediyorsun sen gel hele gezdiririz allah ın izniyle

adaşım gene vermiş gazı:cat:

aynen fatih abi verdik gazı aslında her hafta veriyoruzda ben yayınlamıyorum gezileri :D

Güzel kareler.. Bi biz gezemedik :)

sağol kardeş gezersin sende inş. yaz geldi artık

Motosikleti bunun için seviyorum...
Paylaşım için teşekkürler...

aynen bende teşekkür ederim

güzel gezi olmuş, Allah yenilerini nasip etsin. geçen sene gitmiştim oralara adrasan olimpos falan, fethiye ölüdenize kadar gazladık

sağol kardeş i,nş. beraberde gezeriz antalya ekibi olarak sanada bol gezmek nasip etsin allah

Fatih bey tekirovaya geliyor,
Prates beach'de bi abimiz var onun yanına geldik 5-10 dakika görüştük diyor.

Facebook'da görüştük dimi fatih seninle ? ben saat 7 ye kadar çalışıyorum uğrayabilirsen hertürlü yanına gelirim :)
Gel gör ki bizi adamdan sayan yok.. sonuç bu..

Telefon numaramda sende var, hiç boşuna söylenme açar bilader ben tekirovadayım hangi oteldesin söylede 5-10 dakika yanına uğruyalım dersin..

Tekerinize sağlık güzel gezmişsiniz.
Ancak biri bana bu ağaç evlere nasıl ulaşacağımı söylerse daha çok sevinirim. Çok güzel yermiş, mutlaka bende gitmeliyim. İşletmeye ait bir telefon yada internet adresi varsa özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Fatih bey tekirovaya geliyor,
Prates beach'de bi abimiz var onun yanına geldik 5-10 dakika görüştük diyor.

Facebook'da görüştük dimi fatih seninle ? ben saat 7 ye kadar çalışıyorum uğrayabilirsen hertürlü yanına gelirim :)
Gel gör ki bizi adamdan sayan yok.. sonuç bu..

Telefon numaramda sende var, hiç boşuna söylenme açar bilader ben tekirovadayım hangi oteldesin söylede 5-10 dakika yanına uğruyalım dersin..

kanka sen kendi ağzınla diyon işte 7 ye kadar doluyumun dedin çalışıyon diye selenmedim birde burasına gidileceğinden haberim bile yoktu geziyi organize eden abi götürdü bir anda zaten 5-10 dk durduk o arada resimleri çektim ama senle konuştum ben musait değilim demedin mi şimdi bana fırça atma :D inş. bir dahakine kanka sapacam aklımdasın ok :)

Ne yazık ki istanbuldan kopamıyoruz cok guzel yerler :D

evet çok güzel yer inş. sizlerde gezme fırsatı bulursunuz

Tekerinize sağlık güzel gezmişsiniz.
Ancak biri bana bu ağaç evlere nasıl ulaşacağımı söylerse daha çok sevinirim. Çok güzel yermiş, mutlaka bende gitmeliyim. İşletmeye ait bir telefon yada internet adresi varsa özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

teşekkürler abi cümlemize kazasız belasız sürüşler inş. bu arada ben işletenleri tanımıyorum telefon da almadık ancak sizin için internetden baktım bunu buldum işinizi görür inş.

http://www.kadirstreehouses.com/default.asp

yakışır fatih kardeşimişimize keyiflı bol sürüşler

sağol ramazan abi

güzel gezi olmuş.Olimposu görünce içim gitti zaten.daha önce 3 kere gitmiştim ama motorla değil.gerçekten çok güzel zamanın yavaşladığı insanın bütün negatif enerjisini alan müthiş vadi.bazen aklıma esiyor motora atlayıp gideyim mi diye ama İstanbuldan çok da gözüm yemiyor açıkçası.molalı arada kalmalı falan gitmek lazım :) bu arada olimposa inen yolun bazı bölümleri topraktı.malum küçük lastik olunca endişe duyuyorum.Asfaltkanmış mı o yollar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar