4500 tlye drz 400 varsa hemen alayım abi bende![]()
biraz daha eklebilir mesela.
4500 tlye drz 400 varsa hemen alayım abi bende![]()
Hey laflarına dikkat et dağdan gelip bağdakine fırça atma
Madem öle git araştır burada topic mopic açma sersem şey
Hele bi önce kendini tanı ehliyetim var de biraz araştırma yap sahibindene gir
Her önüne gelen direk slm bana motor önerim deyipde eski üyelerimize söylediği doğru sözler yüzünden fırça atacaksa İşimiz var bu mt de
4500 tlye drz 400 varsa hemen alayım abi bende
biraz daha eklebilir mesela.
işte asla böyle tavsiyelere uymadan gidiyoruz hemen 1 ramzey qm 200 alıyoruz. en dayanıklısı o.Asya gy 200 aradiginiz mototosiklet. Fiyat ve parca konusunda rahat sokulur takilir. Uzun yolda sikinti da olmaz.
Hey laflarına dikkat et dağdan gelip bağdakine fırça atma
Madem öle git araştır burada topic mopic açma sersem şey
Hele bi önce kendini tanı ehliyetim var de biraz araştırma yap sahibindene gir
Her önüne gelen direk slm bana motor önerim deyipde eski üyelerimize söylediği doğru sözler yüzünden fırça atacaksa İşimiz var bu mt de
ilk gelen le son gelen le alakası yok yol yordam bilmeden bilinçsizce buraya topic açıyorsunhey kukekuto, bu forumu mersin halk otobüsümü sandın da ilk gelen oturacak koltuğa! neyin kafasısın olum sen? adamın neden avukatlığını yapıyorsun o kendini savunamayacak kadar aciz mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
BÜTÜN CEVAP VEREN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM, İNSANLARI YOK YERE SİNİRLENDİRİYORLAR.. BÜTÜN MOTORSİKLET TAVSİYELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM, EMİN OLUN HEPSİNİ TEK TEK İNCELİYORUM VE BÜYÜK İHTİMALLE DE ALACAĞIM MOTOR İNŞALLAH BUNLARDAN BİRİ OLACAKTIR.