Yeni Motorum XVS 650 DRAGSTAR :)

Selam arkadaşlar . eski motorumu sattıktan sonra kısa bi araba serüveni yaşadım ama anladımki motorun yerini hiçbirşey
dolduramaz . arabamı sattıktan 1 gün sonra bu aslan parçasını aldım . mutluyum ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim .
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Motorun kendi, rengi filan çok lezzetliymiş :)
kazasız belasız hayırlı olsun

vay vay vayyy renge bak :) Çok güzel,kazasız belasız inş. Biraz aksesur a ihtiyaç var gibi sanki :)

Aylar sonra ilk yorumumu sana yazayım kardeşim . defalarca söylemiş olmama rağmen burdanda birkez daha söyleyeyim hayırlı uğurlu olsun . çok yol yapıcaz inşallah :)

Hayırlı uğurlu olsun. Rengi de harika. Kazasız inş...

Balderesinden mi aldınız? Yanında 1 kavanozda polen verdiler mi?

:cherry:

(YaşarAlptekinli500derdedevaballarlimitedşirketi)

vay vay vayyy renge bak :) Çok güzel,kazasız belasız inş. Biraz aksesur a ihtiyaç var gibi sanki :)

teşekkürler aksesuar olarak resimde gözükmüyor :) full dolu zaten suan hepsini tamamladım birtek ön cam eksik :)

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:32 ----------

Aylar sonra ilk yorumumu sana yazayım kardeşim . defalarca söylemiş olmama rağmen burdanda birkez daha söyleyeyim hayırlı uğurlu olsun . çok yol yapıcaz inşallah :)

sağol kardeşim benim sonunda ikimizde kavuştuk aslanlara yollar bizi bekler bu yaz 10000 km garanti bir sorun çıkmazsa benim kanaatimce :)

---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:39 ----------

Hayırlı uğurlu olsun. Rengi de harika. Kazasız inş...

Balderesinden mi aldınız? Yanında 1 kavanozda polen verdiler mi?

:cherry:

(YaşarAlptekinli500derdedevaballarlimitedşirketi)

:)) balküpü rengi güneşte ye beni diyor adını balkız koydum zaten ama sonu benzemez inşallah :) teşekkürler iyi dilekleriniz için ..

---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:46 ----------

maşallah çok güzel duruyor :) kazasız belasız bin

teşekkürler hepimize inşallah :)

Motosiklet deyince nedense hep clasicler aklıma gelmekte:)) dragstar'ı 6 ay kadar kullandım ardından 9 motor daha değiştirdim her türünü kullandım ama bunların yeri başka ve ev ve garaj işini çözebilirsem yakın bir zaman da yeniden clasic bir efsaneye dönmeyi düşünüyorum :) malum bunlar temiz muhafaza edilmesi gereken türler site içinde çoluk çocuğun elinde oyuncak oluyorlar kapalı garaj şart. Hayırlı olsun çok güzel...

Motosiklet deyince nedense hep clasicler aklıma gelmekte:)) dragstar'ı 6 ay kadar kullandım ardından 9 motor daha değiştirdim her türünü kullandım ama bunların yeri başka ve ev ve garaj işini çözebilirsem yakın bir zaman da yeniden clasic bir efsaneye dönmeyi düşünüyorum :) malum bunlar temiz muhafaza edilmesi gereken türler site içinde çoluk çocuğun elinde oyuncak oluyorlar kapalı garaj şart. Hayırlı olsun çok güzel...

oncelikle cok tesekkur ederim bende onceden classıc fazla sevmezdım ama gordugumde ıste bu dedım gercekten bır yasam tarzı oldu benım ıcın sılıp parlatması insana buyuk haz verıyor fıkrınıze katılıyorum kapalı garaj sart sukurkı yerım musahıt ıcım rahat :)) tekrar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur edıyorum kazasız surusler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar