12 Haziranda İstanbul Çanakkale yapmayı planlıyorum. Eşlik etmek isteyen var mı?

İstanbul'daki motorumu önce bakıma sokup, tarihte şaşma olmazsa 12 Haziran sabahı kontak açıp Çanakkale' ye gideceğim. Tekirdağ - Keşan - Gelibolu - Eceabat - Çanakale güzergahını kullanacağım. Bu tarihte ve rotada yol yapmayı düşünen arkadaşlar olursa beraber teker çevirmek isterim. Motor SYM Joyride 200

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kazasız belasız dilediğin gibi bir gezi olur inşallah...

Bende Pazartesi(21.05.2012) günü Sabah Antalya'dan Konya'ya doğru bir yolculuk yapıcam Sağlıcakla...

15 i olaydı eşlik ederdim.

Hayırlısı olsun napalım...

Kazasız belasız dilediğin gibi bir gezi olur inşallah...

Bende Pazartesi(21.05.2012) günü Sabah Antalya'dan Konya'ya doğru bir yolculuk yapıcam Sağlıcakla...
Sağol sanada iyi yolculuklar.

Yalniz gitmekte zevlidir.

Daha öncede bir gezi yapmıştım bu güzergahta, dediğinde doğru...

Valla ben çok isterim lâkin şu an için bişey diyemem ama her an sana bi süpriz yapabilirim.

Bende ilk uzun yoluma gelmek istedim konuya girince ama baktımki salı günüymüş :( Haftasonu olaydı bende gelir gezerdim :) Hayırlı yolculuklar dilerim :)

Özellikle Gelibolu eceabat arası mukemmel zevkli bir yol.Tadını çıkarın.

Çanakkale'ye gelip buralarda da etrafı gezmek isterseniz, eşlik ederim, gezdiririm. Şimdiden iyi yolculuklar.

iş yerinden izin alabilsem nasıl güzel olurdu anlatamam. Eşimle çıkacağım istanbul- tekirdağ-çanakkale- bozcaada - ayvalık gezisi için hem bana tecrübe katardı hemde yol konusunda bir fikrim olurdu. motorlarda aynı off off diyorum =( kaçan şansa bak :pr::pale:

Valla ben çok isterim lâkin şu an için bişey diyemem ama her an sana bi süpriz yapabilirim.
:) Beklerim...

Bende ilk uzun yoluma gelmek istedim konuya girince ama baktımki salı günüymüş :( Haftasonu olaydı bende gelir gezerdim :) Hayırlı yolculuklar dilerim :)
Saol. Ne yapalım nasip kısmet.

Çanakkale'ye gelip buralarda da etrafı gezmek isterseniz, eşlik ederim, gezdiririm. Şimdiden iyi yolculuklar.
Teşekkür ederim. Muhtemelen yorgun olup kendimi eve atacağım. Ama müsait zamanlarda Çanakkale organizasyonlarınız olursa katılmak isterim..

iş yerinden izin alabilsem nasıl güzel olurdu anlatamam. Eşimle çıkacağım istanbul- tekirdağ-çanakkale- bozcaada - ayvalık gezisi için hem bana tecrübe katardı hemde yol konusunda bir fikrim olurdu. motorlarda aynı off off diyorum =( kaçan şansa bak :pr::pale:

Okuyunca bende dedim "Kaçan şansa bak..."

İki senedir İstanbul -Çanakkale arasını, senin güzergahını kullanarak geziyorum..İnşallah bir sonraki gezide buluşmak dileğiyle.....

8 temmuz deseydin gelirdim :D
yol güzel ve zevkli benim yerime de gez eğlen arkadaşım

Hayırlı yolculuklar kazasız belasız gider gelirsin inş. Senin başlığı görünce benimde aklıma geldi bende 15-17 Haziran arası Kütahya -Kuşadası yapmak istiyorum bakalım ne olacak yanıma arkadaş bulabilecekmiyim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar