KAWASAKİ VN 800 hakkında soru

Selamın aleyküm salı günü bir vn 800 aldım . Şehir içi bol dur kalk olan eskişehir trafiğinde 100/8 lt yakıyorum . Şehir dışı ölçmedım çunku gıtmedım . Bu yakıt sanki biraz çok geldi .
Ani gaz verdiğimde bazen ılıkken poff yapıyor yandakı hava fıltresınden bacağıma basınç vuruyor , üzerinde ki buji sanırım daha orjınal bujısı motor 2005 model , eski sahibi hava filtresını temızledım dedi ama , 1500 km sonra 10000 km olcak ozaman yag ve fıltre değişimi yapılacak orda bujılerıde degıstıreyım dıyorum . Bu motora iridyum taksammı kı paraya kıyıpta faydası olurmu . Bu motorda hatalı bırseyyapmak ıstemıyorum

önerilerinizi beklıyorum , birde bu motor kaç hp ? TEŞEKKÜRLER

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet sanırım yaklaşık 3 lt kadar fazla yakıyor. Bende şubat ayından beri vn800 kullanıyorum çok bilgim yok ama bence bir bakıma sok motoru hava filtresi buji karbüratör vs baksınlarnormal olmayan bir şeyler var muhtemelen. İridyum buji daha uzun süre dayanıyor diye biliyorum artı performansı olmaz sanırım.

Eray,

Boşa topic açmışsın arasaydın söylerdim :) Ya da VN800 başlığına yazarsan daha çabuk cevap alırsın.

Sağlıcakla.

Eray VN800 55 hp, 70 nm torku olan bir motor. ben ankarada 5.5 lt/100 km yakıyorum. İridyum buji tanertc' ninde dediği gibi performans olarak yansımaz, daha dayanıklı olur, çatlamaz. Paraya kıymak dediğin normal buji 20 tl, iridyum 40 tl pek paraya kıyılacak birşey değil :) O pufflama dediğin eğer KN Hava filtresi taktıysa aldığın arkadaş, biraz tozlanana kadar onu yapması normal ama orjinal hava filtresi varsa kesin değiştir, taa 2005den beri değişmediyse o sıkıntı yaratabilir, çok yakmana sebep olabilir.

Arbetus' unda dediği gibi topicte de yardımcı olmaya çalışırdık, hayırlı olsun bu arada motorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar